Вздовж по Дону-Батюшці

У нас є багато історій про подорожі. Про казкові пляжі Мальдів і таємниці індійських пагод. Про те, як подорожувати по півкулі світу і побачити безліч пам'яток.

Я хочу розповісти вам про нашу батьківщину, про тиху красу своєї середньої смуги, дорогі мені з дитинства. Моя історія буде про дивовижне місце, розташоване на пагорбі в середині річки Дон. Це дивовижне місце називається Divnogorje.

11 зображень.

Вздовж по Дону-Батюшці р.

Музей-заповідник в Лискінському районі Воронезької області. Розташований в 10 км від центру району на правому березі р. Дон і 80 км на південь від Воронеж. Музей був заснований в 1988 році, а в 1991 році отримав статус музею-заповідника. В даний час музей-заповідник є одним з найпопулярніших і найбільш відомих пам'яток Воронезької області.

Вздовж по Дону-Батюшці

З давніх часів наші предки мешкали на цій землі, будували свої міста, вирощені худоби, сіяли хліб. Уже на початку дев'ятого століття на високому березі дона з'явилася травне поселення. У селищі Маяк є середньовічне поселення IX-X ст., розташоване на високій кризі біля ферми Діногорія Воронезької області на захваті річки Кітта в Дону. До складу входить біло-кам'яна фортеця, поселення з похованням землі та гончарними майстернями. Пам'ятник археологічної культури Сільово-Маяк. Перша згадка про поселення була виконана в 1648 році в будівельній книзі міста Коротояк з назвою «Подорожнє поселення». Назва не записана в традиціях місцевого населення, а її етимологія не зрозуміло. Пропонували, що він пов'язаний з маяк на цьому капі для річкових суден, але після вивчення місця залишків маяка не знайдено. У другій половині XVII ст. на капелюшній Печерському монастирі було створено Успенський Печерський монастир, під час будівництва якого використовувався частина кам’яних блоків стін поселення.

Вздовж по Дону-Батюшці

Більше фотографій.

Вздовж по Дону-Батюшці

Тут, біля спливу Дону та Кіет-Піну, торговельних шляхів та завоювання кампаній. Скіфські та хазарські палички на своїх конях. Татари і монголи не обходили ці місця. Але росіяни неодноразово захистили своє право жити в цій родючій землі. Першими місійцями вирушили з Азовського моря на північ, що перевозить християнство в Росію по Дону. З'явився перші храми, що покриваються в луцьких скелях. Життя тут непросто. У цих місцях жили суворі люди, загартовані роботою та військовими кампаніями.

Вздовж по Дону-Батюшці

Історично поміщики, які мешкали тут, захищені південними кордонами Росії від кочових рейдів. Це не дивно для них, щоб зробити далекі поїздки на південь. Слава про дайвінг людей з Дона пішли по всій Росії. Ми приїхали до нас у вигляді оповідань і пісень. Багато людей пам'ятають пісню про Свенка Разін.

Волга, Волга, мати,
Волга – російська річка.
Ви не бачили подарунок.
Від Донського козака!

Так не існує.
Між вільними людьми,
Волга, Волга, мати,
Тут візьміть красу!

З потужним ударом він піднімається
Він прекрасний принцеса.
І кидає її борт.
Підходить приплив.

Вздовж по Дону-Батюшці

Це було з цих місць, які прийшли донський козаків. Козаки, вікингові неперервні війни для слави російської держави, завжди перенесли великі втрати у людей. Для того, щоб зробити їх, люди з усіх куточків Росії змушені взяти себе на себе. Серед них були ті, хто відірвав від своїх землевласників. Таким чином, угода була укладена з Царсом на всіх вимог поміщиків, щоб повернути їх серфами, щоб відповісти: Від дна екстрадиції немає!

Вздовж по Дону-Батюшці

Ці місця пережили роки цивільної війни і вогонь Великої Вітчизняної війни. Не кілька танків і самохідних гармат заморожують на бетонних тумбах в навколишніх селах і селах пам'яті російських солдатів, які заклали їх життя тут.

Вздовж по Дону-Батюшці

Вони вид заморожування, але необхідно ближче і здається, що зараз команда буде звучати, дизель дозріває, і тонн Уралової сталі знову потрапить в бій. Наліт іржі на металі замінить кіптяву сала і порошкових газів.

Додано до [mergetime]1402983185[/mergetime]
Я сподіваюся розповісти вам про інші, не менш красиві місця Belogorye і Kostomarovo. Розташований кілька південь від річки До.

Вздовж по Дону-Батюшці

Краса місця.

Вздовж по Дону-Батюшці

З пагорба, рівнинний вигляд

Цей пост базується на моїй подорожі. Додано інформацію з Вікіпедії та з сайтів www.podonu.ru/ www.divnogor.ru/ wikella.ru/post190695359
Прийняття та виправлення привітаються!

Вздовж по Дону-Батюшці

Я сподіваюся розповісти вам про інші, не менш красиві місця Belogorye і Kostomarovo. Розташований кілька південь від річки До.

Вздовж по Дону-Батюшці