Наземне полювання, полювання.

Сьогодні ми публікуємо незвичайний звіт. З кадрів майбутнього документального фільму режисера Бауржана Досмагбетова. Разом з бригадою мармурових мисливців він пішов на степ. В даний час ми даємо підлогу автора.
voxpopuli.kz - Інтернет-сайт

25519676

Ця зима я чув від мисливця я знав, що було рибальство. Миколаї розповіли про те, як кожен рік він і його бригада отримають ліцензії і відправляються на степ протягом місяця, щоб жити і голодувати мармоти. В якості режисера і закоханого мисливця стало цікавим візитом, брати участь і, якщо це можливо, знімати весь процес і люди, які беруть участь в ньому. Я купив деякі аудіо, відеообладнання, прийшов на п'ять днів і знімався все там. В даний час я редагую коротку документальну та планову програму. Одна з тем стане хрусткою і прохолодою, яка людина повинна показати за користь самих тварин. У кінофільмі з’явиться багато крові і вбивства, тому зеленню будуть вражені. Але я сподіваюся, що інтелектуальний глядача буде розуміти, що фільм дійсно про людей, які люблять природу і знають його добре.

Миколаї вже 35 років риболовля. Його батько навчив його хунтувати, і він вніс цю поле відразу після армії. Зйомки з усіх видів зброї та стендів на різних торгах кілька місяців на рік. Він присвятив всьому житті природи і знає все про місцевих тварин. Зараз Микола працює як мисливець і веде мисливське господарство.

Роаррибінг в Казахстані проводиться з 1947 року. Де рибальство не було зроблено протягом багатьох років, мармурові сім'ї померти, тому що старі люди не дозволяють молодим людям породжувати. І де є рибальські ділянки, мармотне населення не знижується, а також ймовірність поширення захворювань, таких як грип і чума. Ще одна важлива причина риболовлі жиром ясен. Він широко використовується в медицині і парфумерії, має цілющі властивості і корисний для шкіри. Наземні шкіри дуже теплі і стають більш популярними останнім часом. М'ясний фарш дуже чистий і досить смачний.

При цьому в середньому близько 30 бригад працює в області. Наші дві бригади мали ліцензію на 600 мармурових голів.

Вік мармоту можна визначити зубами, розмірами і кольором шкіри. Якщо зуби жовті і великі, то заземлення старе.

...

Р

...

У пастку поміщається на фарширований отвір на відстані ланцюжка. При розтопленому грунті можна піднятися в отвір і не обсмажити на сонці.

При перевірці пасток різних тварин, вони випускають. Також випустили молоді мармоти, а через два роки відразу загиблі, поломивши цервікальну вершину. Миттєвий і безболісний.

Це невеликий мармот (в сланзі називається "моус"). Він був випущений відразу. Капкани кладуть на слабку силу так, щоб не розбити кістки кулі і так вони можуть жити на.

Зайдіть ферет. Дуже зла і прихована тварина, яка з'їдає мармоти.

Він має гострі зуби і практично всі вони м'язи.

р.

Випущено та випустили.

Також пастки походять на птахи, лисики, поганці, скажуть, що були навіть вовки. Це пов'язано з тим, що мармоти мають багато ворогів, які намагаються потрапити в їх буруни.

Після перевірки пасток ми збираємось стріляти. У деяких регіонах не можна знімати мармоти, так як тварина не дозволяє підходити до неї автомобілі. Але де ми не боїмося шуму автомобілів.

Миколаї зйомка зі своїм старим. Зйомки дуже добре. Кожен постріл потрапив до землі в області вуха, де шийний хребет, і тварина швидко гине. Дуже важливо вбити мелений, не пошкодити, інакше він буде красти або впадати в отвір.

(доб. 3)

Кожен шутер має помічника, який працює, щоб отримати заземлений постріл, перш ніж він закочує отвір. Микола Іванович

...

Якщо грунтовка знаходиться на лівому боці автомобіля, то пістолет наклеюється на дверцятому брусі, якщо грунтовка знаходиться праворуч, то капюшон стає опорою.