Веб-сайт

- Приїжджайте, я кричу.
Комерційний директор входить в офіс
- Олександр, ви покинули?
до Ні, я відповідь.
- У вас немає зарядного пристрою iPhone?
Ноп. Я не маю iPhone.
- Так? - Вона чудеса. Що ти?
- Хто піклується, Тан? Зарядка не працює.
- Просто цікаво.
Я продемонстрував свою китайську балалаку купили на 4000 рублів.
Її погляд, ви повинні бачити її зовнішній вигляд. Я пішов з режисера, щоб бути квутором, дегенератом, останнього знизився бастард, який розсмоктував його обличчям. Вона навіть якось виросла відразу, її назад випрямлявся, її груди набрякли, її очі shone, і її голова пішов автоматично.
- Як ви прийшли?
Вона запитала питання, якби я був вимкнений.
до Ви йдете. Що таке ебать?
Питання прокочував її. І дійсно ебать це? Чому? Ні, я не сперечався з iPhone гарним смартфоном. Геніус роботи створив перший в світі хороший смартфон. Ні, і до того, як він створив смартфони, але він зміг зробити дійсно добре. Але це з тих пір, поки що. Вони трахаються добре зараз.
до І ви йдете з ним? - продовжує допитання Тетяни.
Ноп. Я зателефоную йому, іноді я йду онлайн.
до І хороша камера?
Я не знаю.
Побачивши її заспокійливим обличчям, я швидко пояснив:
до Таня, У мене є хороші цифрові мильні коробки, DSLR. Я не бачив камери в моєму телефоні, я не 16.
- Олександр Миколайович, чесно кажучи, я не розумію, я не думаю, що він бідний, ми можемо купити гідний телефон.
Декент ... Непристойна... Я сміхався в голосі. Після того, як кав'ярня, "Будинок" називається, є середні менеджери, які працюють "під", а іноді "на". Осередки, дуже атмосфера цього місця змушує вас зануритися в думки. Люди без житла, з орендованими хатими в Бібірево, сидять і розповідають про Феррі, Париж, моду і про те, що Вася лох подобається, адже взуття його дешевше 15 тис. У мене є два хлопці, які сидять поруч, щоб я говорю про автомобілі. «Дамн, ми повинні взяти BMW», - сказав він. «Ви маєте гроші?» другий запит. «Ні, є тільки для Калини, Логан, але я не буду їх брати, я буду копати або приймати кредит, в принципі, можна класти будинок». Ну, чому взяти Logan зараз, і там ... ? «Чи ви божевільні?» «Неприпустимо, що автомобіль працює. й
Покажіть мені, чому ви хочете поговорити?
- Ну, як... Стильний, статус...
до Що це?
Застосунки різноманітні, камера хороша – вона почала переглядати функції, а також всі функції 5, які вона знає.
до Що це?
до Що ще потрібно? - Поставила очі на мене.
- Tanyush, річ, я не хочу нічого, ви знаєте?
до І статус?
до Що ви знаєте?
Приїжджаємо партнерів, приїжджають клієнти. Зустрічайте одяг, як кажуть – вона взяла розмову з технічної площини, в площині понтів.
Ну, вони не приходять до мого телефону. Як тільки партнер каже мені, «Сан, слухаю, я не зареєструю контракт, поки ви купуєте iPhone, я думаю – посміхався.
Може бути, я просто отримувати старий. Може бути середньовіччя криза? Немає, не ви думаєте, я добре вдягаю себе, у мене є дорогі взуття, годинники, дійсно Casio за $ 30, купили 15 років тому, але вони farte, і носити на руці бар золото, як stupid. В якому, на багатьох ревальваціях, я хворий на ситу. Я не можу зрозуміти думки людей навколо мене. І, можливо, реально в переговорах, я дивлю комічний з китайським мандолом.
Тетяна пішов, вступила до заступника.
- Сан, все ще тут?
Ось, тут я, Міш, що ви хочете?
- Так, просто прийшов.
- Зачекайте. Привіт, ви покажете мені телефон?
- Захопити тебе?
- Ну, покажіть мені, я не дружини.
Він подав мені старий Nokia E75, який я до тих пір, поки я перевернув його слайдер.
до У вас є iPhone? - Так.
до Ні, він впав на мене.
Зображення, статус, я почав сказати, в словах Тетяни.
- Що? - Міча зморшиться.
- Statouwess - Я провів.
- Еххх, Сан Миколаївич. У мене є котедж, як це... Сауна, два поверхи, дві кухні. Що таке патіо? Який статус! Прийдемо на вихідні, пити горілку, без образу, статусу та інших мотніх – він переможений.
- Я. Хто є нара, хто може бути? Для кого iPhone, до якого котедж – думливо я сказав
- Що? - Міша просить.
Я радий, що ви не маєте iPhone.
Чому?
Я посмішився.

-img2---

Джерело: top-lap.livejournal.com