Україна

Чорний сніг всюди.

Місто контрастів найкраще підходить для опису цього міста.

Контраст можна побачити навіть в архітектурі.

Деякі з будинків в центрі були пофарбовані в яскраві кольори, це добре, але був мінус - нефарбовані будинки виглядають дуже синістра на їх фоні.

р.

Фарбований.

Неприємний

9421099

Незважаючи на те, що багато будинків повністю відмовляються, причина цього є згортанням системи житла в 90-х роках.

Деякі будинки були побудовані, але ніколи не завершені.

6662934

Норільськ є другим найпривабливим містом світу, розташованим за межами Арктики, після Мурманська.

Це дуже холодно. Знімки були зроблені в самому кінці квітня, сніг починає плавати тільки в середині травня.

Навіть в Арктики вона була теплою, в Норільську була запекла заморозка з вітром - мінус 30.

І коли тяжкий Норільський цикл прийшов до мене в холоді і вітрі, я нарешті зрозумів, що Росія не може перемогти!

Але це так квіти, виходить тут, вважається норма, щоб купатися в холоді, де його не можна зробити.

р.

Нефризоване озеро, тому що він використовується для багатозастосувань, подивіться на хвилі - можна оцінити силу арктичного вітру.

Що ви думаєте? Норільськ залізний У нас є басейн.

439464

У воді важко уявити, скільки важких металів.

Це так холодно, що я почав втратити камеру.

І суворі Norilsk дівчинки splashed всі над...

Р.

Вітер тут – приватна гість, кияни Норільськ навіть жарт про походження назви міста: «Коли ви їдете, вітер завжди дует на зміху!»

Через вітер, кожен любить працювати.

Коли я написав пост, я дізнався, що Норільськ є одним з п'яти найможніших населених пунктів на планеті!

Р

Міцність вітру простежується способом диму йде від труби - відразу до землі і в вікно мешканців.

З 25 листопада 2001 року вступ іноземців можливий тільки з дозволу органів влади.

Колишня Великість Комуністичної імперії

Висока широта

Місто закоханих Волга...

Місто збудовано в'язницями Гула.

2416889

І побудував на перморозі в важких умовах Арктики

На схилах гори Шмідтиха влаштували для «перших» будівельників, масових могил. Вони говорять про те, що людські черепи і кісточки є непристойними там.

р.

Щорічний обсяг викидів в атмосферу Норільського становить 1959.5 тис. тонн, головний внесок у забруднення здійснюється місько-формовим підприємством Norilsk Nickel.

Р

Головний офіс Norilsk Nickel.

У місті, до речі, вони ховали Прохоров, бо люди почали жити гірше під ним (знімали північні збори і т.д.).

Зараз 177 000 людей у місті.

Середмістя так погана, що навколо Норільського близько 100 000 га лісової тундри спалюється або допускається до штампування.

Ви не можете писати про рак, і так все зрозуміло.

Джерело: nikitskij.livejournal.com