1158
Україна
Чорний сніг всюди.
Місто контрастів найкраще підходить для опису цього міста.
Контраст можна побачити навіть в архітектурі.
Деякі з будинків в центрі були пофарбовані в яскраві кольори, це добре, але був мінус - нефарбовані будинки виглядають дуже синістра на їх фоні.
р.
Фарбований.
Неприємний
9421099
Незважаючи на те, що багато будинків повністю відмовляються, причина цього є згортанням системи житла в 90-х роках.
Деякі будинки були побудовані, але ніколи не завершені.
6662934
Норільськ є другим найпривабливим містом світу, розташованим за межами Арктики, після Мурманська.
Це дуже холодно. Знімки були зроблені в самому кінці квітня, сніг починає плавати тільки в середині травня.
Навіть в Арктики вона була теплою, в Норільську була запекла заморозка з вітром - мінус 30.
І коли тяжкий Норільський цикл прийшов до мене в холоді і вітрі, я нарешті зрозумів, що Росія не може перемогти!
Але це так квіти, виходить тут, вважається норма, щоб купатися в холоді, де його не можна зробити.
р.
Нефризоване озеро, тому що він використовується для багатозастосувань, подивіться на хвилі - можна оцінити силу арктичного вітру.
Що ви думаєте? Норільськ залізний У нас є басейн.
439464
У воді важко уявити, скільки важких металів.
Це так холодно, що я почав втратити камеру.
І суворі Norilsk дівчинки splashed всі над...
Р.
Вітер тут – приватна гість, кияни Норільськ навіть жарт про походження назви міста: «Коли ви їдете, вітер завжди дует на зміху!»
Через вітер, кожен любить працювати.
Коли я написав пост, я дізнався, що Норільськ є одним з п'яти найможніших населених пунктів на планеті!
Р
Міцність вітру простежується способом диму йде від труби - відразу до землі і в вікно мешканців.
З 25 листопада 2001 року вступ іноземців можливий тільки з дозволу органів влади.
Колишня Великість Комуністичної імперії
Висока широта
Місто закоханих Волга...
Місто збудовано в'язницями Гула.
2416889
І побудував на перморозі в важких умовах Арктики
На схилах гори Шмідтиха влаштували для «перших» будівельників, масових могил. Вони говорять про те, що людські черепи і кісточки є непристойними там.
р.
Щорічний обсяг викидів в атмосферу Норільського становить 1959.5 тис. тонн, головний внесок у забруднення здійснюється місько-формовим підприємством Norilsk Nickel.
Р
Головний офіс Norilsk Nickel.
У місті, до речі, вони ховали Прохоров, бо люди почали жити гірше під ним (знімали північні збори і т.д.).
Зараз 177 000 людей у місті.
Середмістя так погана, що навколо Норільського близько 100 000 га лісової тундри спалюється або допускається до штампування.
Ви не можете писати про рак, і так все зрозуміло.
Джерело: nikitskij.livejournal.com