9 Поради від тринадцяти років після 40

"Якщо я можу повернутися і почати все знову, я буду почати їсти здорові і згасити нестоп. Тоді я знайшов наслідки, але я не уявляв наслідки. й
Письменник і підприємець Марк Мансон звернувся до послідовників свого блогу протягом 37 років з проханням поділитися своїм досвідом життя, отриманим від 30 до 40 років. Поєднуючи всі відповіді, Марк отримав вражаючий зразок колективної мудрості:

1,1 км Почати догляд за здоров'ям зараз без затримки.
Ваша думка вважає себе 10-15 років, ніж фактичний вік вашого тіла. Ваше здоров'я буде швидше, ніж ви думаєте, і ви навіть не помітите його.
Ваше тіло не зламається раптово один день, він повільно згорає протягом багатьох років. Понад 10 років потрібно уповільнити це знищення.

2,2 км Не спілкуйтеся з людьми, які лікують вас погано.
Вчимося сказати не людям, діями та зобов'язаннями, які не мають значення в житті. Не переносить людей, які не лікують тебе. Не переносить їх до фінансового набору. Не переносить їх з емоційних причин. Чи не переносить їх добра ваших дітей або для себе.

Як правило, люди подолають свої обмеження, тому що вони важко завдати шкоди чужим почуттям, або вони потрапляють в пастку бажання змінити іншу людину, як вони, або зробити їх краще про себе. Не працює. Двадцятирічний світ здається відкритим, сповненим можливостей, і недолік досвіду змушує їх чіпати людям, навіть якщо вони не заслуговують. Але тридцять років вже дізналися, що хороші стосунки приходять з великою складністю, що завжди достатньо людей у світі, щоб бути друзями, тому немає причин, щоб витрачати час на людей, які не підтримують нас на шляху життя.

3. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
У кожному житті, у колі сім’ї та друзів кожної людини відбуваються трагедії. Ви можете розраховувати на тих моментах. Проміжок між вашими спрагами і фортицями є декафетом, коли ви і ваших близьких починають мати багато проблем, які ви навіть не думаєте про. Батьки гинуть, дружини або чіти, діти продовжують народжуватися, розлучення друзів. Перелік не має кінця. Ви, ймовірно, не знаєте, скільки ви можете допомогти людині в такий час, просто будучи з ним, слухаючи, не судячи.

4. У Все в світі ви не досягнете – зосереджено на тому, що ви дійсно робите.
Все в житті будується на компромісі. Ти можеш, щоб отримати інший, і ви не можете отримати.

Більшість людей вибирають свою кар'єру в свою чергу своїх тенденцій, і як і так багато інших варіантів, зроблені, це часто виходить неправильно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Краще орієнтуватися на ваші сильні сторони ядра і максимізувати їх рік після року, ніж досягти половини на щось інше.

5. Умань Не варто боятися приймати ризики, які ще можна змінити.
Хоча за віком 30 осіб вважають, що вони повинні дотримуватися обраного шляху, це ніколи не пізно, щоб почати. Суспільство вимагає «визначити» від 30 років – з кар’єрним, сімейним статусом, фінансовою ситуацією тощо. Але більшість інтерв’ю Марка Мансона ви не повинні дати очікуванням «дорослих» не допускати ризиків і віддати перевагу.

6. Жнівень Ви повинні зберегти вирощування і розвиток.
«У вас є два активи, які ви не можете замінити: ваше тіло і ваш розум. Більшість людей перестають працювати і розвиватися після 20. Більшість тридцяти років дуже зайняті, щоб турбуватися про саморозвитку. Але якщо ви є однією з небагатьох людей, які продовжують вчитися, розвивають своє мислення і подбають про їх психічне і фізичне здоров'я, до 40 років ви будете світлими.
- Стан, 48.

Багато читачів блогу відзначили, що рішення сидіти на столі знову у віці тридцяти років було одним з найбільш нагородних речей, які вони зробили. Хтось підписався на курси та семінари. Хтось почав бізнес вперше або перейшов на іншу країну. Хтось почав бачити психолога або почав займатися медитаціями. Ваш номер 1 мета повинна стати кращою особою, партнером, батьком, колегою і т.д.

7. Про нас Тексти пісень, а це означає: Ніхто не розуміє, що він робить. Для цього використовуються.
Якщо ви ще не загинули – розумово, емоційно або соціально – ви не можете прогнозувати своє життя 5 років вперед. Не буде йти, як ви очікуєте. Так не зупиняється думка, що ви можете планувати вперед, зупинитися на шляху до того, що відбувається зараз, тому що речі зміняться в будь-якому напрямку, і подолати хірург, щоб контролювати напрямок життя.

8. У Інвестуй у свою сім'ю – це варто.
Проведіть більше часу з близькими. Як ви зростите, ваші стосунки змінюються, і як вони зміняться до вас. Вашим батькам завжди буде бачити вас як дитина, поки ви не покажете, що ви незалежні дорослі. Кожен отримує старий. Всі гиди. Використовуйте свій час для побудови правих відносин та сімейного життя.

9. Навігація Поважати себе.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не про що ви робите. Тексти пісень, а це означає: Життя важко, так що ви дізнаєтеся, щоб любити себе зараз, тому що він буде важче робити пізніше.

І нарешті, важливі слова:
Коли я був сорок, мій батько сказав мені, що я хотів би бути сороком, тому що в двадцять ви думаєте, що ви знаєте все, на тридцять ви усвідомлюєте, що ви не, і сорок ви можете нарешті розслабитися і просто прийняти речі, як вони. На 58 я хочу сказати, що він був правий. й
- Мартин, 58.