8460
Давайте мені вгадувати національність цієї дівчини. Відповідь ріжеться. Я обіцяє, це дійсно дивно!

Ти можеш посміхатися на першому, але ця дівчина негро. Не точно Негро, але рідна Африка. Більше про Араби. Детальніше спеціально, Бербер. Бербери вважають головним корінним населенням Марокко. У Росії виростають такі улюблені Марокканські мандарини.

Але деякі люди знають, що представники племени Амаша фактично корінні в Марокко.

Тепер кількість племен від чотирьох до шести мільйонів осіб за різними джерелами.

Щоб покласти багато або трохи в племену, є близько 1,1 млн естонців у світі. Тим не менш, естонці вважають народом, а Амазахи є тільки племена.

Чорний континент, ви скажете? Чи нагадує жіночий макіяж?

Ось ми йдемо. Камели п'яніли, махрові, потрібно подрібнити жито. З'їсти млинці.

Що було написано в навчальних посібниках про велику міграцію людей?

Чи правда, що всі росіяни прийшли з Африки?

Стежте за кресленнями, які прикрашають себе амашами. Так що це не нудно, тут є основні елементи російського народного орнаменту.

Генетична, Амазах також близько до вірмен. Не дивно. Афгани з пакістанською.

Чи є хто-небудь бабуся, який може читати ці ознаки?

Я хотів би припустити, що малюнки на шкірі є переконливою інформацією, про те ж саме, як і військовій інвентарі. З малюнків ви можете дізнатися, що жінка і її статус. Дівчина, наречена, одружений або вдово.

"Яраш" овець для неї...

Так сталося, що фотограф приділяв більше уваги жінкам племені. Не можна відлякувати його для цього, оскільки дівчата Бербера неймовірно красиві, але я помітив ще одну деталь: Роль жінок Амазахів абсолютно не відповідає переважним поняттям племен Бербера. Чи можливо це сталося вам, дивлячись на ці обличчя, що вони знаходяться в положенні неоднорідних рабів, як прийнято серед Арабів? Ноп. Очевидно, що жінки Амаша, якщо вони не ведуть чоловіків, не вражаються принаймні. Я відчуваю багато турботи для дітей. Амаша дівчата відчувають себе принцесами, на відміну від дітей в мусульманських арабських країнах.

Негрози зберігають свою культурну ідентичність. З почуттям розчарування я зрозумів, що вони були більш як росіяни, ніж росіяни.

Просто принцеса! Чи можете ви уявити Арабську жінку з цим поглядом?

Це дуже серйозно. На слонах дівчини шестикутні сонячні хрести. У слов'янському символіці я знаю майже те ж саме:

Повідомляємо фразу: «використали як талісман». Це просто сталося. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Це кільце дзвінка? У Русі такий головний убір називається сороком.

Тут, наприклад, російський костюм жінок Тульської губернії.

Ви не знаєте.

Чи є хто-небудь вірити, що хрест є християнським символом? Чи стає інструментом виконання? Я бачу, що б сталося на купах християнських церков, якщо Ісус був загиблим.

Я відчуваю, що я був в одному класі з цим хлопцем. Його предки були спадкові козаки з с. Холмська в Кубані. Я був там, половина села носить ту ж обличчя і волосся. Так само, як Negro на цій картині.

Історики вірять, що Фоніки були засновниками алфавітного написання, кажуть, що вони навчають весь світ писати. Тепер подивіться на абетку «Амазаг» і усвідомлює, що Амашаїс мешкав на своїй землі в Марокко перед присутніми. Виявляється, що торговці та пірати побачили AzBuk від Berbers?

Це остання річ для сьогодні. Вам сподобається. Чи знаєте ви, що естонці називаються за кордоном? - росіяни. Що ви зателефонуєте? Також російська. Не потрібно пояснити. Таким чином, Амаша - це все, що називається Морокканами, не розуміючи, що є багато людей, які живуть в Марокко. Так виходить, що великий «Французький футболіст Марокканського походження» також є Амаша національністю.

Більш того, одна з найкрасивіших жінок планети Ісабел Аяні також є корінним Негро від племени Амаша!

Ну? Тепер, ймовірно, багато людей будуть виглядати в світі новим чином, і зрозуміти, що ми дійсно позбавили від нас історії. Разом з правдою про наших предків ми втратили багато іншого. Я не хочу швидко скасувати Північну Африку в Росію. Але знаючи близьких родичів прогріває мене. Ми знаємо, що ми там. Якщо вони знаходилися на зв’язку з росіянами. Якщо німці дізналися, що слов’яни були їхніми близькими, вони не встигли забрати нас на 41, право?
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8