8421
Давайте мені вгадувати національність цієї дівчини. Відповідь ріжеться. Я обіцяє, це дійсно дивно!
Ти можеш посміхатися на першому, але ця дівчина негро. Не точно Негро, але рідна Африка. Більше про Араби. Детальніше спеціально, Бербер. Бербери вважають головним корінним населенням Марокко. У Росії виростають такі улюблені Марокканські мандарини.
Але деякі люди знають, що представники племени Амаша фактично корінні в Марокко.
р.
Тепер кількість племен від чотирьох до шести мільйонів осіб за різними джерелами.
Щоб покласти багато або трохи в племену, є близько 1,1 млн естонців у світі. Тим не менш, естонці вважають народом, а Амазахи є тільки племена.
Чорний континент, ви скажете? Чи нагадує жіночий макіяж?
630 240 р.
Ось ми йдемо. Камели п'яніли, махрові, потрібно подрібнити жито. З'їсти млинці.
Що було написано в навчальних посібниках про велику міграцію людей?
Чи правда, що всі росіяни прийшли з Африки?
Стежте за кресленнями, які прикрашають себе амашами. Так що це не нудно, тут є основні елементи російського народного орнаменту.
Р
Генетична, Амазах також близько до вірмен. Не дивно. Афгани з пакістанською.
Р
Чи є хто-небудь бабуся, який може читати ці ознаки?
р.
Я хотів би припустити, що малюнки на шкірі є переконливою інформацією, про те ж саме, як і військовій інвентарі. З малюнків ви можете дізнатися, що жінка і її статус. Дівчина, наречена, одружений або вдово.
р.
р.
р.
"Яраш" овець для неї...
Так сталося, що фотограф приділяв більше уваги жінкам племені. Не можна відлякувати його для цього, оскільки дівчата Бербера неймовірно красиві, але я помітив ще одну деталь: Роль жінок Амазахів абсолютно не відповідає переважним поняттям племен Бербера. Чи можливо це сталося вам, дивлячись на ці обличчя, що вони знаходяться в положенні неоднорідних рабів, як прийнято серед Арабів? Ноп. Очевидно, що жінки Амаша, якщо вони не ведуть чоловіків, не вражаються принаймні. Я відчуваю багато турботи для дітей. Амаша дівчата відчувають себе принцесами, на відміну від дітей в мусульманських арабських країнах.
Негрози зберігають свою культурну ідентичність. З почуттям розчарування я зрозумів, що вони були більш як росіяни, ніж росіяни.
Просто принцеса! Чи можете ви уявити Арабську жінку з цим поглядом?
Це дуже серйозно. На слонах дівчини шестикутні сонячні хрести. У слов'янському символіці я знаю майже те ж саме:
Повідомляємо фразу: «використали як талісман». Це просто сталося. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Габаритний зображення
Це кільце дзвінка? У Русі такий головний убір називається сороком.
Тут, наприклад, російський костюм жінок Тульської губернії.
Р
р.
Ви не знаєте.
Р
Чи є хто-небудь вірити, що хрест є християнським символом? Чи стає інструментом виконання? Я бачу, що б сталося на купах християнських церков, якщо Ісус був загиблим.
Я відчуваю, що я був в одному класі з цим хлопцем. Його предки були спадкові козаки з с. Холмська в Кубані. Я був там, половина села носить ту ж обличчя і волосся. Так само, як Negro на цій картині.
Історики вірять, що Фоніки були засновниками алфавітного написання, кажуть, що вони навчають весь світ писати. Тепер подивіться на абетку «Амазаг» і усвідомлює, що Амашаїс мешкав на своїй землі в Марокко перед присутніми. Виявляється, що торговці та пірати побачили AzBuk від Berbers?
Це остання річ для сьогодні. Вам сподобається. Чи знаєте ви, що естонці називаються за кордоном? - росіяни. Що ви зателефонуєте? Також російська. Не потрібно пояснити. Таким чином, Амаша - це все, що називається Морокканами, не розуміючи, що є багато людей, які живуть в Марокко. Так виходить, що великий «Французький футболіст Марокканського походження» також є Амаша національністю.
Більш того, одна з найкрасивіших жінок планети Ісабел Аяні також є корінним Негро від племени Амаша!
Ну? Тепер, ймовірно, багато людей будуть виглядати в світі новим чином, і зрозуміти, що ми дійсно позбавили від нас історії. Разом з правдою про наших предків ми втратили багато іншого. Я не хочу швидко скасувати Північну Африку в Росію. Але знаючи близьких родичів прогріває мене. Ми знаємо, що ми там. Якщо вони знаходилися на зв’язку з росіянами. Якщо німці дізналися, що слов’яни були їхніми близькими, вони не встигли забрати нас на 41, право?
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8