Приблизний під ключ в колодязі

Одного разу донькі впало в свердловину і почав кричати гучно, закликаючи допомогти. Властивості донькі в'яжуться до його висихання і поширюють руки - не вдалося витягти донечку з колодязя.

«Я не хотів би купити новий молодий під ключ». Це вже повністю сухий, і я довго хотів, щоб падати, і викопати новий. Тож чому б не вбити двох птахів з одним каменем в той час - я заповнить старий добро, і я захоплю донечку одночасно.

Він запросив своїх сусідів - все разом забрали лопатки і почали кинути землю в свердловину. Подарунок негайно усвідомив, що він торкнувся, але люди не звертали увагу на його кричущі і мовчазно продовжували кинути землю в свердловину.

Тим не менш, дуже скоро піднялася донака. Коли власник виглядав в колодязь, він побачив наступне зображення - кожен шматок землі, що впав на задньому боці донькі, він згортається і приколів ноги. Після того, щоб кожен здивував, донькі був загарбований і стрибнув з колодязя!

Можливо, у вас є багато проблем у вашому житті, і в подальшому житті надішле вам більше і більше. І коли хтось інший люмп падає на вас, пам'ятайте, що ви можете відштовхувати його і це завдяки цій комі, яка ви піднімаєте трохи вище. Таким чином, ви можете поступово виходити з найглибшого колодязя.