Як я бачив в Непалу Кухарі,

Логічне продовження теми, де я пообіцяв продемонструвати процес створення Непалі Кухарі.
Я зробив як радіус викривлення рук допускається, так що всі зауваження і поради правдих рук приймаються.

Спочатку була весна, або з камазу, або з трактора причепа, товста інфекція і важка. Електрично зварена ручка до неї.

Зроблений для закручування леза, і так що робити його в двох руках бере всю увагу і ті ж руки, а фото не вийшло багато ...

Як це.

В кінці ви отримаєте такий вид тренування.

Початок фіксатора ...

Виявилося, що це...

Час загартування, робимо покриття з термостійким ущільнювачем, щоб загартування виходить зоною і виходом було м'якими батлями і сильною ріжучою кромкою. Плетіння не шахта, я просто прийшов, щоб побачити її.

Як я бачив в Непалу Кухарі, р.

Каліт вирішив на чорному американському горіху (щільна і дуже міцна, коли ядра вже вигорають, дають багато тепла).

Це те, що клин виглядає практично відразу після гасіння, праворуч від ріг є труба, це гасіння танк - є масло 3 до 1 трансформатора і соняшника.

Кисть знімається шкалом і покриттям, гасіння кордону видно на лезі, після шліфування і полірування вона стала невидимою, але її можна проявляти в будь-який час за допомогою кислоти.

Ще один.

Я почав робити болстер, але як я не знайшов шматок латунь правої товщини, мені довелося побудувати цю муфельну піч.

Форма була виготовлена з профілю, латунний торк був успішно розплавлений, а невелика цегляна драже.

Як я бачив в Непалу Кухарі, , Україна

Ще одна фото лиття

І тоді я отримав трохи подібного.

Помітили, і почали різати в латунному брусі місце під лопаткою.

А також, в цілому я зробив фото на китайському знімку, тому якість така, не суддію.

Так як навантаження на нож не повинно бути пологів, було прийнято рішення висадити босстер на оловіці, клин, щоб не зіпсувати загартування до обгортання мокрого рушника.

Як я бачив в Непалу Кухарі, Габаритний зображення

Коренева частина дикої оливкової ковпачки була обрана на ручці.

Установка через отвір затоплюється епоксидом, як наповнювач - латунь тирси, обтирається ріг і дерев'яною тирси.

Це п'ятий.

Що я отримав.

Початок заточування ручки

І більше.

І в кінці це те, що сталося.

Але вже вранці я зламав цю ручку без будь-яких гаманців з молотком на молоці, і почав зробити новий з сувелі абрикосу.

У цей час на другому кастингу вдалося вбити топку муфти, так як немає термостату, потім за півгодини обігріву спіралі вдалося падіння, магнезитову плиту, з азбестовим цементним кільцем - там, порядок випалюється Minwat.

580289

У зв'язку з смертю муфти трюфель вирішив паяти. Прийнято латунь і придбано відповідну арматуру.

Пайку зробив твердий паяльник зсередини.

Друга частина марлевого балету, для мене ручка

74215959

Далі

Як я бачив в Непалу Кухарі, Габаритний зображення

Не зупиняючись... абрикосовий сувель - це камінь, який за вагою, за твердістю, і солодкий запах, як правило, важко передати слова - як мед.

Після полірування і ручка і клин отримав цей ніж.

326452

Шетки - ваш поворот прийшов, я почав збирати їх з фанери.

Як я бачив в Непалу Кухарі, , м. Київ

Дерев'яний каркас складається з 3 частин - двох вагонок і фактичного місця під ножем.

3610Р. 4200Р.

Перша спроба скабарда була виконана таким макаром, але трохи не розрахувала і вирішила переоцінити її за допомогою фанери, тому порядок величини менше гемору.

Як я бачив в Непалу Кухарі, , Україна

Я склею фанери, так що я тільки отримав два шматки, що витягуються разом, як це.

Повернемося з темою, виїжджала крапка і спить зовні - свіже повітря і нічні птахи - краса.

Я подрібнила, формую скабари на мій дивний верстат.

Краще перестаратися, ніж пропустити, пази свердлять на скрабах і всю структуру на додаток до клею, затягнутий з нержавіючої сталі дроту.

Шпарди були обшиті вологою шкірою - вона виявилася таким щільним носком, після просочення з воском і подальшим прогріванням - вона стала жорстким.

499 р.

Помічники

Я пишу чай і подумайте про те, що робити поруч, з шкірою я на тебе - і для мене все страшно і хрусткий.

В носі скрабу загортають косою фарбою, потім вирізати її - вийшло візерунок для настоювання

Після того, як раціон, виявилося, що таке затінення

Як я бачив в Непалу Кухарі, доб.2

Почати виробництво кріплення на ремені - хвостики для зручності доклеєного

Відтрахана отвори для швів

Вишитий.

3610Р. 4200Р.

Поставити все разом.