Гламурний Кіра.

Вона воювала піратів і любила носити корсети. Тоді було коротке перерву в кіно кар'єру і гарне весілля з коханим. Тепер це був час для нових творчих імпульсів, і вона sang. Ми говоримо про талановиту Голлівудську акторку, 29-річному Keira Knightley, який зацікавив кришку гламурського журналу.

Принцеса квітів - такі образи вдало реалізовані фотографом Томом Мунро.

У інтерв'ю з гламуровим журналом, Knightley розповіла про її страхи, почуття та нова родинна роль.

На страхі камери...

«Щоб бути чесною, я відчув реальний страх камери. Вся команда людей відповідальна за Ваш зовнішній вигляд. Ви знаходитесь за багатьма шарами зовнішнього блиску. й

Keira Knightley на the кришка з гламур Липень

Почуття на червоному килимі ...

Я думаю, що я на червоному килимі, і я два різні люди в житті. Це важко, але це не може бути інакше. й

Keira Knightley на фото стріляти для Липень питання гламур

Про...

«Я люблю процес зйомки найбільшого. Коли команда стилістів, артистів макіяжу, артисти макіяжу відкривають пляшки шампанського для мене. Іноді є сукні, які я ніколи не носити в моєму повсякденному житті. Це привілеї акторів і акторів. й

Про образ на кінофестивалі Tribeca ...

«Коли ми обрали цю сукню, ми думали, що громадськість не схожа на неї. Я не хотів би це!
Можливість шлюбу...

«Я ніколи не був шанувальником шлюбу. Мої батьки використовуються для того, щоб сказати, "Чому не знімати?" Я думав, чому ні? Це може бути весело. Але тепер я можу чесно визнати, що нічого особливого про шлюб. Все так само, як і раніше. й