Як зробити гравюру на шкірі

Так нехай стартує.
Столовий стіл, молоток, штампи - інструменти, шкіряний щіпок (У мене поло), внутрішня гнійна, шарнірний ніж для шкіри, канцелярський ніж, клей для шкіри, товсті нитки, голка, ножиці, фарби шкіри, шліфування шкіри, наждачний папір, кицька
Ось мій шматок поло, який правильний розмір, і його не потрібно замочити, як товста кришка, я просто спрей її кілька разів з спрею.

Я провокую кисть у спині, або шкіра призведе до гравірування.
У мене є шаблон для стандартного портфеля, який становить 9,5 на 23,5 см за розміром.
Я запустив візерунок простим олівцем.

Тепер всередині я зробив відступ 6 мм по периметру, він необхідний для майбутнього шва. Ось ми йдемо.

Тепер прорізаємо цю лінію ножем петлі.

Вам необхідно підняти цей край гнійки за допомогою штампа - п'яти і молотка. Вдаримо п'яту з молотком закріплюємо її в розрізі від ножа зсередини. Ось ми йдемо.

Після того, як ми піднімали край гній, можна застосувати малюнок. Ось мій ескіз. Грифль в спині. За допомогою голок я закріплю ескіз на шкірі. Ведуться олівцем. Що сталося.

Тепер все це потрібно прорізати через шарнірний ніж.
Це його.

Тепер потрібно піднімати весь малюнок для цього нижню ножицю з п'ятою навколо. Зрозуміти показати, ніж описати) З молотком на п'яту я взяв п'яти, як він невеликий. Результат.

Тепер я повинен закрутити, закруглити всі локони, я це з широким каблуком під нахилом.

Потім потрібно опустити внутрішню частину локонів і через це локони стануть об'ємними і підняті. Це те, що ми називаємо ліфт або гачок. Про нас

р.

Далі беремо наступний інструмент, який називається грушею, з ним милосердя опускаємо місця, які ми хочемо підкреслити. З цим інструментом я ходжу практично всюди від кожного вихованця і кожного кривда.

р.

Далі нам необхідно розгладити все, зняти нерівності. Це ложка або прасування інструменту.

Розмальовуємо, тепер наносимо графіку ножем

185900Р

Тепер нам необхідно зробити фон портфеля рельєфним. Для цього є спеціальний штамп невеликим і великим. Натискаємо молоток на штамп і на всю поверхню портфеля стає рельєфним.

Тепер в центрі 6мм відступаємо, робимо канавку для шва з канавкою.
Фарбування коричневого кольору. Спеціальна фарба для шкіри заливається невеликою кількістю на мокрій тканині, потім розподіляється по поверхні. Ще одна чиста волога тканина знімає зайву фарбу. Протрудування зон стає світліше в цей час фон темніє.

3250Р. 3700Р.

Далі я склею зворотну сторону з шматком тонкої натуральної шкіри в кольорі внутрішньої частини гнійної. Я зробив це заздалегідь і я думаю, що наступний майстер-клас буде присвячений цьому. Ви також можете взяти вже готову внутрішню або фалогу з іншого гаманця.
Прикріплюємо внутрішню частину клеєм на трьох сторонах, внизу в середині 2 см не пришиваємо.

Я зшиваю це на швейній машинці з товстою ниткою, хоча я зазвичай ручную отвір, а потім ручну вишивку її в піском.
Так всі деталі стібаються разом зараз дайте завершальну обробку. Порізання країв кутикули. Рубльовий клей всюди. Фарбування з усіх боків. Я збираю краї так, щоб вони були гладкими і круглими. Тепер потріть весь гаманець з гумкою, щоб освітити виступаючі частини. Деякі місця, які я хочу натирати наждачним папером.)

р.

Тепер останній етап - застосування лак-фінішу. Після цього гаманець буде блиск.
Що сталося.

Я сподіваюся, що мій майстер-клас надихає когось, щоб завоювати свою шкіру.
Більше моїх товарів.

Джерело: kozha.yvision.kz