Письмова від життя

... Кірюка хвора.
Весь час він був в лікарні, його дружина ніколи не прийшла. Вона була зайнята, шукаючи після малюка. Немає одного залишити з. Не дивлячись на те, що мама Кірюхін сидить в домашніх умовах щодня без роботи.
Тепер він потребує життєвої пересадки. Він отримав інвалідність, 12,000 пенсій і втратив свою роботу. По черзі на пересадку близько двох років.
І «меді» кинув його з дверей. Що потрібно, якщо ви вимкнете і не змусите гроші? Кір перемістив у Стару двошку на околиці Москви до старшої матері. Не допускається бачити сина. Батько-в-право в останню нараду обстрілявся масивний кулак перед нісом і просить не з'являтися тут знову. Ви руйнували життя моєї дочки. Він не чоловік.
Але найстрашніше – одна з слов’ян Кірюка з його «дружою» і її причиною, що вона знає, як заспокоїти ризики, тому вважає, що він не має шансів повернутися до нормального життя. Відхилений людський матеріал.
Я мирний чоловік, незважаючи на мій закритий будинок і безглуздий неголені обличчя. Я не боровся з школи. Але тепер, побачивши головку Кірюгіна з афарі, ще його дружину, перехрестя вулиці. Я не можу допомогти, але заплутаний це непорозуміння.