Неприємні чудеса Європи.

Одномісний салон, дуже акуратний, блискучий, чистий, фарширований датчиками і керований комп'ютером. Ви кидаєте 2 євро монети через двері, двері автоматично відкриті, вогні йдуть на, ви йдете, двері закриваються. Я не страждаю від Клапанофобії, але оскільки я роблю електронні та комп'ютерні програми, всі мої життя, все це трохи стресовий.
Ну і я зробив мій бізнес, я повинен вийти, і немає кнопки, щоб відкрити двері. Інструкція теж. Чи можна написати вам інструкції з туалету? Я повертаю на логіку, як німці писали програму управління, прийшли в - підняли туалетну кришку, зливають воду, закривали кришку. Що таке датчик? Повторити процес. Двері не відкриті...
Він є, непристойний німецький туалет!
Можливо, ви повинні сидіти на кришці, після чого зливається вода? Повторити процес. Двері не відкриті. Проксимус Забути Чи варто мити руки? Я повторю процес знову. Я кладу свою руку в кран, датчик відходить, потік води, після чого автоматично вимкнено, торкаючись і сумно дивиться на двері не відкривається.
Не надихнув мене. Я звернувся до мого друга, який був лівий поза (лютий), «Дів, ця інфекція не дає мені йти!» Він намагається розбити туалет, поставивши монету в слот. Верстат не буде, не займе, це все. Немає ударів або ударів, або Ченья шаутс, “Холд, я дзвонити поліцію!” З нічого не робити, повторювати процес, мити руки, включити фен для волосся ... фен виходить і ... двері відкриває!

Найбільш високотехнологічний туалет в світі - Kohler Numi туалет. Процес перебування у ванній кімнаті буде дуже цікавим.
Тоді десь я прочитав історію того, як людина пішла на ту ж фантазію у Франції. У зв'язку з тим, що всі в кабіні стерильно чисті, і тому, як вбрання чистого гомосапієнта, піднялися ноги на туалеті ...
У комп'ютерних мозках туалетної невідповідності: датчик підлоги вимкнений, тому людина вийшов, вода не зливається, щось неправильно - добре, знезараження вийшло. Чоловік сидить на каструлі, зробивши свій бізнес, а потім відключені вогні, а на нього заливають душ розчинення! Він стрибав з туалету, комп'ютер варений: двері закриті, і з'явився чоловік? І похилий, перший поворот на суші струменів гарячого повітря ...

Публічний туалет в Парижі без написів російською мовою
За кілька годин рятувальники вирізати вандальностійкі двері з автогеном, витяживши небезпечний чоловік з принадних лапок Парижа туалету. Так я пішов легко...

А отже, немає нічого більшого знайомого росіянам, ніж звична і проста структура, яка була придумана в часі безсмертна.

р.

Джерело: www.oneoflady.com