Синій Тайська

Відмінність дуже очевидна.

абсолютно різні схеми черепа

Моя любов Тайсі народився 7 років тому, коли батьки принесли кошеня з дачі підліток, який був єдиним і замерзнув взимку.

Це називається коза, не стандартне ім'я для кота, але це. У той час був кішка в домашніх умовах, але це не виглядало її, був занадто соковитий і цікавий.

Кілька років проходив і доля змушена залишити батьківське серце. Час прийшов і любов котів забив імпульс у храмах. «Я приходжу.» Ми йдемо після Тайського кошеня! Я читаю так багато про них, я бачив так багато, дати мені, хочу це!

Ми приїжджаємо, ми обрали... Вирішили, що ми взяли хлопчика, довгий час обрали з 6 кошеня (або замість 2 хлопчиків), дивилися, обговорювали проблему. Про нас Повне щастя ми йдемо додому, купуємо компоненти, 2 ночі без сну і раптом, виклик від господині з питанням - Ви приймаєте хлопчика? А потім я отримую гістерика - Я не віддаю його! мій гендер не має значення! Мій коханець пішов перевірити дівчину. Світ згорнув. Що таке сеча I shout до господині в телефоні - Я не даю це! Машина! Мед! Її реакція була втілена - це означає, що її доля і ваші, як це, так як вони обрали один одного.

22516959

Перший місяць був пекл, руки подряпини в крові, я соромився йти до роботи. Ми мали трохи монстра вдома з нами.

Р

До речі, моє ім’я «Дучі», відповідає «Герц» та «Літтер».

Ці коти є природою не гірше, ніж Kuns, вони мають компонент собаки. У 3-х місяців почали кульки і всі іржі в зубах, як портер, щоб принести, не навчався, сама

Ця порода є невинним, ви повинні залишити його наодинці протягом півдня, а потім ви будете слухати два години про те, як леонально вона була, що стрілка вона пила, і скільки автомобілів за вікном в 10 годин поїхав (замінити)

Мораль: Всі кішки хороші, але я люблю синьо-ієї тайці.

р.