Аеробатика

Я великий фанат повітряного шоу MAKS. Як великий відпочинок, я спробую не пропустити його і провести його з родиною на аеродромі Громова. І коли неможливо дістатися до шоу, я раджу розглянути фотографії рейсів, знятих з різних куточків. І, звичайно, основним святом на МАКС є виступи аеробних груп. Ще недавно з'явився новий в Росії - "Походи Таврій" і це гарна причина, щоб запам'ятати наші інші майстри аеробіки.

10 зображень.

У 1987 році була заснована авіаційна аеробатична група "Рус". Працює на літаку Jet Training L-39. Ця найстаріша російська авіагрупа нещодавно відсвяткувала двадцять дев'ять років в небі і все ще продовжує радувати і дивувати глядачів своєю майстерністю.

р.

Пілоти авіаційної групи «Swifts» виконують групу та одну аеробіку на багатоцільових висококерованих бійців MiG-29. Аеропорт Кубинка. У 2011 році група відсвяткувала свої двадцятьріччя.

"Російські лицарі" - унікальна аеробна група, яка виконує групу аеробітики на літакному класі "герої". Будь-який, хто бачив свою продуктивність принаймні один раз, назавжди запам'ятовує неприпустиме об'єднання влади і грації в небі. Перельоти проводяться на багатоцільових високо маневрених винищувачах Су-27П та Су-27УБ.

У 2006 році було створено авіакомпанію «Фалкони Росії». Згідно з деякими експертами, єдина аеробна команда, яка на бойовому літаку демонструє елементи повітряного бою на низьких висотах. Пілоти в групі літати Су-25, Су-27, MiG-29 і Су-34. Ця група, яка є першою, яка здатна літати навколо основних новинок, що входять до служби в ВПС РФ.

Нова група «Вінги Тауріса», названа на честь першої вистави на Севастопольському параді на честь Нью-Йорка, виконує рейси на літаках Як-130, обладнаних новітніми технологіями. Просунутий комплекс на борту обладнання, виготовленого з російського концерну KRET, виконаний за принципом «Глас Кабін», дозволяє безпечно виконувати аеробітичні фігури. Як-130 вважається основною машиною для підготовки нового покоління пілотів ВПС РФ.

Є вертолітні аеробні групи в Росії. "Беркуц" - це шість льотних вертольотів Mi-28N "Ніч Мисливець" демонструє фігури підвищеної та середньої складності, як вертикально, так і горизонтально на надзвичайно низькій висоті.

У 2013 році в Москві створено жіночий вертолітний загін Гумінгрі. Важкі дівчата тепер зможуть прикрасити небо своїми навичками в складі аеробної команди.
(Це фото з дівчатами у вигляді групи «Рус», фото якості «Хуммінг» не знайдено )

р.

Для мене аеробні команди виконують дві важливі цілі – вони показують талант російських інженерів і виробників, які створюють дивовижні зразки обладнання і сміливість і майстерність наших пілотів. Для тих, хто любить небо, ми також допоможемо.

Що це?