572
Nicki Minaj випустила новий відео
На День народження Джонні Депп (назволено 9 червня), зовнішня співачка Нікі Міндж розмістила на YouTube своє спільне відео з рапером гри для ліричної пісні Таблетки N Поції. І відразу зламали всі надії не тільки шанувальників, але і всіх цікавих людей для чогось красивого. Але вона виправила свою назву чорної леді Гага і зробила 9-й абсолютно "собий" день.
Трохи про головне: сумно, можна навіть сказати трагі, слова пісні розповідають про нещасливу любов гордої і прохолодної дівчини в невимушеному чорному хлопця.
Я сердився, але я люблю тебе.
Таблетки і таблетки, я думаю, що ми передозування.
Єдине значення, яке можна малювати з пісні, це те, що передозування дійсно щось страшне. Коли мова йде про щось оригінальне.
P.S. Хоча я люблю рапс (включаючи жінок), але цей кліп не надихає мене. Пісня навпаки - Я слухаю ... дуже ніжно і сердечно ... Але ведмедійна гра і вишитий кролик, щоб бути чесним, рубати мене. Дуже. Нічні камені будуть мріяти зараз.
-----------
-(':'='=':'='='=';'='(='='=')-(='='=':')
-()()(),)-() - )_()-( . )()()()()-(..)()()) "
Трохи про головне: сумно, можна навіть сказати трагі, слова пісні розповідають про нещасливу любов гордої і прохолодної дівчини в невимушеному чорному хлопця.
Я сердився, але я люблю тебе.
Таблетки і таблетки, я думаю, що ми передозування.
Єдине значення, яке можна малювати з пісні, це те, що передозування дійсно щось страшне. Коли мова йде про щось оригінальне.
P.S. Хоча я люблю рапс (включаючи жінок), але цей кліп не надихає мене. Пісня навпаки - Я слухаю ... дуже ніжно і сердечно ... Але ведмедійна гра і вишитий кролик, щоб бути чесним, рубати мене. Дуже. Нічні камені будуть мріяти зараз.
-----------
-(':'='=':'='='=';'='(='='=')-(='='=':')
-()()(),)-() - )_()-( . )()()()()-(..)()()) "
Музика природи - красиве відкриття Анна Мариненко
Suki Waterhouse є новим гостьовим дизайнером італійського взуття Superga