Потерпілий романтики. У світі...

Ілля - це його повна протилежність, флегматика і цинік. Він знаходив у компанії вірної дружини і двох славних дітей. Його дружини далеко від ідеального, але Ілля твердо переконаний, що в природі немає ідеалів, а Stas good-naturedly сміється на імпульсах. Але він 15 років старше Stas.
Напередодні Нового року ми зібрали велику компанію, яка відвідала як з вищевказаних символів. Визначено, що Стас був втілений, щоб поділитися щосьм.
"Що, я запитав, "Дізнайся, що ти знову знайдеш"?
- Ви вгадали його! - проголошено Стас. А дивний і невибагливий красивий. Я був проїжджаючи Flatbush ввечері і побачив дівчину з собакою сидячи на лавці. Бог, я люблю її так багато! Я дуже сподобалося її на перший погляд. І вона кинула гірко. Я був поспішаю, але я вирішив, що мені довелося його комфортно. Я перетворився в алею в квітковий магазин, купив величезний букет, потім поїхав до неї знову, припинив і здивував квіти. Ви знаєте, що вона була в очах! Я ніколи не бачив всіх очей, як це в моєму житті. Вона була шокована. По-перше, жінки не те, що ви старі циніки. Вони романтичні природи, вони не люблять звичайного, вони очікують від нас божевільних речей.
до Що далі?
- Ніщо. Я не мав часу зустрітися з нею, навіть говорити. Я перевернувся і пішов. Але тоді я думав, що вона була з собакою, вона повинна жити десь неподалік. Я пішов там багато разів, вирушив всі зони собаки, але я ніколи не зустрівся з нею знову.
Тоді я помітив, що Ілля, слухаючи цю історію, шукаю щось на своєму смартфоні. Коли Стас впав німий, Ілля подав йому машинку, на екрані якого фото двох дівчаток світиться.
до Це її! - Ілюка, ви майстер! Як дізнатися її?
Хто вона з?
- Моє гніздо. Це Vika, мій друг niece.
до Але як ви знаєте? Вона сказала про мене, не вона? Чи пам'ятаєш мене? Я сказав вам, що не можна забувати, що я вразив її!
до Так, ви забудете, - Ілля підтверджено. Вона була їзда з оксамиту і мала її гаманець витягнув на автобусі. Гроші на останній цент, картки, телефон, документи, все. Так вона кричав: дивний негайний район, немає грошей, як отримати будинок невідомий. А потім деякі кальмари мухають на Lexus, кидають її квіти і листя. Нормальна людина дасть мені підйомник будинку, або принаймні дасть мені телефонний дзвінок. Попри те, що я даю вам два пряжки на підлозі, і це буде більш корисним, ніж ваш букет. Вона потім ледь замовляє продавця, щоб взяти букет назад за два долари, і вона отримала там. Вона запам'ятовує вас щодня, і все з одним говорінням: є кози в світі!
І тільки після того, як захоплюючі німки досить Стас, Ілля метелик:
- Написати телефон, ви чорти романтичний.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное