СМП "Disabled"

р.

Так, щоб почати з, трохи загальної історії. Виробництво цієї моделі S3D почалася 44 роки тому, в 1970 році в російському місті Серпухова. До 1997 року. Я знайшов в одному джерело, що 223,051 моделі вийшли з лінії збирання. Тим не менш, до нашого часу їх кількість значно скоротилася, тому що вона видана людям з обмеженими можливостями протягом всього 5 років, після чого вона «при тиску». Попередньо, сертифікат категорії А був необхідний для контролю цієї моделі.

, Україна

Для автомобіля все дуже просто. Одноциліндровий двигун від Izha, який виробляє 12 кінних сил і прискорює машину до 65 км / год - мій особистий рекорд! Але це дуже важко для мотоцикла, тому що, незважаючи на свої невеликі розміри, він зважує половину тону. Нормальна швидкість 40 км/год. Що потрібно для міста - порушувати обмеження швидкості не вдасться! Двигун знаходиться позаду, і в жарті ви відчуваєте схожим на спортивні автомобілі. Обсяг бака становить 18 л. І їсти коробку, я маю на увазі, не поганий! Заливаємо 92 змішаних з напівсинтетики. Головне не переборщити її маслом, або вона курить жахливо.

р.

У мене є копія з 1988 року. На тілі, проте, мало «поколювання». Трохи шпаклівки, фарби ... Колір був відтворений на оригінальний. Решта була щасливою – все було на своєму місці. Знімні сидіння, запасні в багажному відсіку ...

р.

р.

Найяскравіше було те, що були рідні колеса Простор - зроблені в СРСР. Вони більше 20 років і вони нові. Який знак якості!

Мотоцикл оснащений чотириступінчастою ручною трансмісією. Переміщення передач, як мотоцикл. Також є зворотний зв'язок, завдяки якому ви йдете вперед і назад.

Підвіска дуже м'який: брюнетки отвори і нерівності так само, що вам цікаво. У той же час, ви не хвилюєтесь, що ви будете «дихати» це дуже підвіска. Ця машина призначена для поганих доріг.

До того, як батько знайшов її, він ніколи не зустрівся з SMS в будь-якому місці. Тільки ЗАЗ, Волга, Мусковіти різних років і питання прийшли до очей, але не було такого експонату навіть в очах. Я пам'ятаю своє перше враження – це шокує і важко описати слова. Це диво і тепер це мій! Незважаючи на те, що автомобіль є розумним, але все ж дуже красиво і в яскравому кольорі «помаранчевий».

Коли ви потрапили в коляску, ви усвідомлюєте, що ви не завадили щось схоже. Для початку ви не маєте ідеї, як його запустити, де знаходиться гальмівний педаль, і де знаходиться газ, як віджимати зчеплення і де, в кінці важіль редуктора? Ось скручування. Коли ви все ще знайдете кнопку двигуна (навіть, що це не сучасний автомобіль?), ви натискаємо його і ... ви почуєте, як почуваються ціла серія гарматних пострілів, і ви, в свою чергу, сідайте, посміхатися з найбільш щирою посмішки, що ви встигли вдихнути життя в мінливість з просто дотик.

9898768

Присутність на любитель, але скільки це викликає емоції! Щоб пройти або приїхати небайдужим чином, такий автомобіль не буде працювати. Вражає людей різного віку.

Двигун трохи втомився, як багато компонентів автомобіля, тому ви навряд чи можете ризикувати довга відстань. Колеса іноді працює як швейцарський годинник, іноді як "драндулет" - він йде, потім не працює. У слові дуже довершений автомобіль. Сьогодні він прекрасно працює і не поступається сучасним автомобілям - завтра ви вже встигли відштовхувати плечовий спини. Таким чином, не існує точки прийому тесту. Ви можете піти, запустити, зробити пару відео або фотографії, і назад в гараж, для добре збереженого відпочинку.

715392

Я не блаженний, я просто хочу, щоб допомогти молодим людям не лікувати речі, такі як другий, але дійсно навчаюся оцінити те, що ми пройшли з попередніх поколінь. Ми завжди приїжджаємо до нас нікому, тому вибираємо нас.

Tags

See also

New and interesting