774
Kate Hudson in InStyle: про пластичну операцію, папарази, її маму, любов до фітнесу і вихід на червоний килим
Голлівудська актриса Kate Hudson стала героїнею журналу «InStyle». 35-річний Катувати не тільки витончені сторінки журналу з фотографіями, але і уздовж способу розповіли журналісти про її матері (Goldie Hawn) і що вона любить піти на червоному килимі, любить заняття фітнесом і капелюхи paparazzi.
Kate Hudson на кришку липового номера InStyle
Про маму, актриса Goldie Hawn:
«Мій мама був піонером. Вона була однією з перших жінок після Катерини Гепберн, щоб зробити власні фільми. На публіці вона мала дуже чарівний образ, але за лаштунками, де вона була реальною, вона була сила - вона зробила все для досягнення своєї мети, боролася за те, що вона вважалася, і була успішним в ній.
Kate Hudson на фотосесії для InStyle
актриса сказала, що вона любить червоний килим:
Я люблю нагородження і шукаю зачіски, макіяж і наряди, обрані друзями. Але ми компліментуємо один одного, не дивно критикуємо!
Крім того, Худсон впевнений, що ніхто не повинен бути засуджений з пластичної хірургії. Кожен повинен бути в змозі зробити з їх зовнішнім виглядом, що вони дивляться придатними:
«Коли хтось зупиниться на слухах інших? Якщо людина хоче поставити імпланти в батлах, то дайте йому це. й
У той же час Кате сама воліє заняття фітнесом. Актриса займається відеозаписами вправ.
Тим не менш, як для дратівливих папарезій, Кате стверджує досить категорично:
Я просто дивлюся на папарази і розумово відрізають голову.
З любов’ю до експерименту і часто бере на себе ризики. Наприклад, тепер актриса мріє про навчання літати літаком.
Kate Hudson на кришку липового номера InStyle
Про маму, актриса Goldie Hawn:
«Мій мама був піонером. Вона була однією з перших жінок після Катерини Гепберн, щоб зробити власні фільми. На публіці вона мала дуже чарівний образ, але за лаштунками, де вона була реальною, вона була сила - вона зробила все для досягнення своєї мети, боролася за те, що вона вважалася, і була успішним в ній.
актриса сказала, що вона любить червоний килим:
Я люблю нагородження і шукаю зачіски, макіяж і наряди, обрані друзями. Але ми компліментуємо один одного, не дивно критикуємо!
Крім того, Худсон впевнений, що ніхто не повинен бути засуджений з пластичної хірургії. Кожен повинен бути в змозі зробити з їх зовнішнім виглядом, що вони дивляться придатними:
«Коли хтось зупиниться на слухах інших? Якщо людина хоче поставити імпланти в батлах, то дайте йому це. й
У той же час Кате сама воліє заняття фітнесом. Актриса займається відеозаписами вправ.
Тим не менш, як для дратівливих папарезій, Кате стверджує досить категорично:
Я просто дивлюся на папарази і розумово відрізають голову.
З любов’ю до експерименту і часто бере на себе ризики. Наприклад, тепер актриса мріє про навчання літати літаком.