Ладдермастер

«Якщо ви не можете це зробити, не зробите це», «Не намагайтеся це зробити знову», і багато мовних фраз, які поміщені в голову під час роботи. Ось ще один, найбільш поширений: "Дуже, я мачуха."
Але привіт. Картина буде гарною.
Найпершу сходи я зробив себе боковою сходиною. 80см переробка. Ви не думаєте – відстань між кроками – вісімдесят сантиметрів. зварник радий) Він мав підняти ногу на сходження сходів.
Я боявся будівельних сходів. На першому поверсі знаходиться весь багаж життя.

У травні один дитинства, з яким ми провели кілька років в одному піонерському таборі. «Ми повинні мати сходи на другий поверх», - сказав він. "Мом не можна чистити там, - сказав він.
Я думав, що я збираюся на кухні перед ноутбуком. Не існує багато хороших друзів. Стоп боятися сходів! Думка - трахнув поспішати, в антіпіляції синіх і зламав його руку... В короткий час я погодився.
Першу подорож було оцінити поле бою, матеріал і інструмент. Весь інструмент був переносним і міцним рішенням командира - для побудови круга з паркету і фрезерної машини, відповідно, фрезерної машини. Я швидко збирав кози. На стільниці вирушали шматки з старого застілля.

р.

Для кращої міцності і довговічності був корисний шматочок текстоліту, який приніс вітру до Сстрорецький район.

р.

Маркування – відповідальність.

фіксація захисного обсаду, фіксація кнопки запуску.

Р

Паралельно з короткими краями я вибрав пази,

Які лінійки Я приклеїв. Займав нульовий ризик на вже встановленому диску.

Стіл фрезерний виготовлений за таким же принципом. Як стільниця, стільниця. Plexiglas, як вставка, поведінка як повна і завершена синиця. Трохи занадто багато, це тріщини. Немає нічого замінити.

Самі яйця. Побічний вигляд.

Успішні морські випробування. Вони зроблені для керівництва.

Керівництво зібрано в вугільній котлі. Клей і гвинти. І встановлено на робочому місці.

р.

Виробник роботи.

Це свято. Я переїхав з усіма малюками на тиждень до Андрія. На фото є майбутній мостов.

Під час очікування доставки ми робимо гоління. Моя мама гона кладуть її між ліжками. Як відходи виробництва - рейлінгові та токарні стовпи.

95545.

Ось матеріал. Рядки спонять 45, кроки 35. Оскільки бюджет і нібет.

999 р.

Майбутні кроки. довжиною 800 мм.

Я відрізаю деякі дошки.

На млині я зроблю край ще і закруглити кути.

Клей.

Strubzin не вистачає для всіх і так, щоб приклеєні щити не ведуть - все сміття йде в чохол.

Це його. Вони є першими і найвищими.

Перший день над. Ще одна ложка, щоб підняти вашу силу, але я не втрачу в свій інторнет. Я збираюся ліжко.

Угномер. Дуже корисно.

Ваш хмелюстка. Моя сорочка дуже погана, тому я зробив смарт-лик, як плюшевий собака і витягує площину лука з болгаркою.

р.

Отже, в першу чергу прийшов рядок. Я отримав, як Аннушка, за яку я спеціально вдячний агломеру.

Р

Дуже корисно - дюбел "МУНГО". Для сучасної ебать цегли з пучком отворів і тонких стін. Звичайні рушники вилітають як мило з вологого сковороди, і це утримування. Якщо хтось не знав, я рекомендую його.

Другий рядок знаходиться в місці.

Якщо Стівен Король був російський, він ніколи не був написаний “під ключ”. Андрій постійно працює на роботі, немає ніякої допомоги, і ви повинні торкати, приходячи до всіх сортів опор. Я надаю тут.

р.

Половина вчорашніх робіт. Утворювальну (160 кг) комісію виявляли стовпи полум’я і непридатні для політичного моменту. Це право, тобто 100х100. Візьміть ще одну, 200х200х3000. Тут немає Андрія. Я не маю нічого спільного. Якщо тільки я можу піти додому від роботи...

Жорстка обробка ще ірбанка, алопа водоростей, потім подрібнювач і пінатекс.

813754

Під час висихання стовпа я подрібнила сходи. Зернова стрічка (послідовно): 40; 60; 80; 100; 120 і 150. Потім на орбіті. Зерно 150. Кожен. 15 бабуся. Якщо ви читаєте цей пункт 15 разів в рядку, ви будете ебать.

Дружина Андрюшкіна – Лена. Добровільний помічник і хлібопродукти. По-перше, моя мама побачила мене, але Лена варилася.

Готові кроки.

7963495

Стрічковий паз.

Перший заморський етап.

Невелика зміна концепції. Вони вирішили зробити перший марш більш ніжним, добре місце дозволяє. У той же час ця вставка буде додатковою підтримкою.

329650 р.

Паза під другим рядком.

На фото - свердлити. Спочатку купили одну направо. Один отвір взяв дві батареї і всі мої нерви. Тоді я пам'ятав там був електричний свердло. Але хороша пам'ять не розв'язала проблему - свердло загинув. Скеки, димки і не сходження. Для плитки, а на підлозі - керам. Я мав купити один зліва. Алмазний. Це його. Просто встигнути посипати воду.

Нарисовані кроки. Для остаточної перевірки. Я думаю, що все підходить разом.

Дірочки для майбутнього кріплення кроків.

Нехай!

р.

Помилки. Наклейки на клей і гвинти. Крок також приклеюється і викручується у всіх доступних місцях.

1990Р. 2199Р.

Проведення проміжних випробувань. 160 кілограмів - звичайний рейс. По-перше, містобудівники стояли під їхніми містами як ознаки якості. I'm кування. Я степу.

559296

Підводний стовп. Ескізні знаки. Бюджетний фокус для дрилі.

Відріжте шматок штукатурної дошки. Частина з пазою.

З допомогою фрезера і гусениці, я отримав досить ручні равлики.

(Б)

Підготовка до майбутніх балістів. Похід порізати на млин.

Габаритний зображення

Шаблони Baluster. Для моєї мети естетичного компонента виявилося дуже добре.

Це просто. Lobzik, прямий канавка фрезерний різак з верхнім підшипником, cripple, болгарка знову і — тут. Готові балуси. Я не сховав крупи, тому що це уважна окупація. Дошка сира.

р.

Перший марш рейки.

З іншого боку.

Другий березень.

З іншого боку.

Фінальна картина.
Дії покриваються розтягом, щоб вони не соромилися. Як і що пофарбувати / обробити – при цьому прийнято рішення. Андрій закріпить самі кроки. Туалет під сходи.
Я не маю ніяких новин на сьогодні.
Подбайте
Завжди Ваші.