CB в машині

В цілому, є фокус 3 і набір для радіозв'язку цивільного діапазону CB 47MHz. В цілому, найважливіше, звичайно, мегаджет MJ-350 і ріжуча антена Sirio Super Carbonium 27.
В цілому, як тільки все це працював на моєму старому останньому автомобілі, ця джона тривалий час не дала згоди на встановлення. Ви бачите, вона не схожа на довгий, неглибока антена, періодичне сходження на повітря.
Але немає шкоди без хороших, 3 тижнів тому я в передній правій кривавій подушці правої руки на Honda fit, і дозвіл на встановлення був отриманий. Як ці два дії відносяться до мене ще не ясно, але якщо це можливо, я не взяв довго чекати.
Водіння в попередньому автомобілі з радіоканалом 15, ви починаєте швидко стрибати до того, що ви знаєте всю інформацію про трафік, і тривалий час я постраждав без радіо.

Ось що я готовий до монтажу. У трубці litol-24, про червоне, пізніше.

Фото на радіостанціях портативний, персональне користування, GSM-HSPDA стандарт.

На кришці стовбура встановлена дужка, тестер на попередньому фото для перевірки кронштейна для ваги, вона повинна бути.

3773797

диференціально

Я закрутив антену, я почав робити деякі магічні з кабелем.

Місця з'єднання кронштейна з кришкою ствола змащують літолом, щоб волога не проходила.

3624899Р.

Я прокладку і приховування кабелю.

Детальніше кабель.

Там багажник. Ось ми йдемо.

Тепер до салону через сидіння.

Я маю аргумент.

Ні, це для роботи, витягуючи гвоздики.

513761

Я відсортую шкіру трохи, витягуючи кабель в салон.

Це так.

З цією кишенею я страждав, всередині отвору, була сильною інфекцією.

Закінчивши прокладку кабелю під підвіконня, витягніть її посередині центральної стійки.

Додано до [mergetime]1402257080[/mergetime]
radeyka

Ось веселка.

р.

Я подовжую харчуватися під сидінням до розетки (тимчасова версія, пізніше розтягається на огірок)

Накручування антенного кабелю.

Тепер танджент і -- включити його на.

Tangentu висить так.

Ось таємниця червона. При покупці кінного принтера для роботи, добре, як витяжка, Yulmart дав цей пристрій. Активний динамік. Важкий будинок і вирішив його регулювати.

Прийміть чорне, щоб не захопити шуй.

Я намотую додаткову довжину.

Що важливо, при відкритті стовбура антена не доторкнеться до тіла.
Вам просто потрібно налаштувати антену і використовувати його. У мене немає CV-метра. Хоча можна скористатися рецепцією, головне не піти на передачу, щоб не спалити ліктя.
Станція ще не викручується, просто лежить на поріг, я не міг знайти кріплення латуні від неї, я копав через все. Дизайн буде рафінований пізніше.

Світло на фоні не має нічого спільного з автомобілем.

Спасибі всім, всім.