І, нарешті, була людина, яка позбавляла цю дратівливу тенденцію «зовнішня втрата ваги». Італійський фотограф Dan Bannino створив ще життя (проект «Стиль Дієта»), на якому запрошуються товари, які їдають втрату ваги. Виявилося дуже чітко, зловити і навіть якось гасити. З самого слова все ж життя означає «зображення об’єктів в образотворчому мистецтві». Подати заявку Дуже тонкий гумор, цуценя.
Корисна дієта - це проносний.
Beyonce краще їсти деякі божевільний набір продуктів, слухаючи на фото. Кайенне перець, сіль, лимонний сироп, клен сироп. І проносний трав'яний чай. Не дивно, що митець зволожував все життя з рожевим туалетним папером, рожевим – як edification. Beyonce це дівчина!
За допомогою її дивної дієти Beyoncé пропускає досить в 14 днів, щоб висадити мрію роль в Dreamgirls (2006). Насправді це не було навіть дієти, але очищення, які одночасно знімали тіло кілограмів. Для того, щоб затишити дівчину, фотограф поставив золотою мережею на столі, як символ «золотого» раціону приніс «золотин» результати.
Gwyneth Paltrow є рослинним вентилятором. Морква, брокколі, цибулю, горох, паштет з горіхів і лентів (без сумніву він добре смакує), вода з лимоном ("Лемон") Всі балетні напої! Gwyneth - дієта, обсесована, автор чотирьох книг про здорове харчування, і працює блог здоров'я під назвою Goop. Тому митець презентував свій стіл без фріролів в дизайні. До речі, Gwyneth наполягає на дієтах її промотор, мотивуючи його вимоги до того, що потворний зовнішній вигляд і старіння є недостатністю в шоу-бізнесі. Хворий чоловік, як це.
Комплект правий. Давайте перейдемо.
Але Симон Ковелл не втілює себе в делікатесах. Пінлес і полуниця, журавлина, виноград, ожина, мангои, авокадо, апельсини. Плюс молочні і рідкі вітаміни. Все перемішується в коктейль. Я дуже прихильний, я завжди вірю, що дієта не повинна позбавляти організм поживних речовин, а ягоди і фрукти досить з них. Згідно з фотографом, Саймон є просто ревнистим раціоном і згодою вічної молоді. Він каже, що він кладе вітамінні краплі і ванн в молоці. До речі, дуже добре виглядає. У минулих відьмах були ватні в молоці і крові. І царі більше.
І це Король Генрі VII дієта. свинка, курка, кролик, баранина, фрукти, вино. Насправді ж м'ясо і фрукти, але що екзотичне обслуговування! Подарунок є те, що Генрі не є сучасною знаменитістю. Таке харчування не входить в збірку тільки гріх. Генрі не був туманом. Він їсти багато, greedily, буквально, шкода, ate, пити вино на себе, пити м'ясо вина в гранатовому соку. Лікарі заборонили йому хліб. Виявилося, що такий вид раціону «Кремлін» не можна їсти занадто багато м’яса.
Щоб підкреслити вульгарну поведінку на столі монарха, фотограф прикрашав все життя з косами свиней: мес і, по суті, свиней.
Венеціанський дворян Лугі Кукурудза не відстала за братом в статусі: варені яйця і половина літра вина щодня дієти. В принципі я згоден, поживний. І провини не так само, як і сьогодні. В залежності від того, скільки ви п'єте. Він відвертав стільки, скільки лікарі сказали йому. У віці 35 Люгі навчився з ескулапій, які він скоро загинув. Він не більше 14 унцій яєць і не більше 17 унцій вина в день. унція 30 мл. Але Лукі почав зловживати винним і дав його раціон. Загинув у віці 98, гасаючи всіх. Паління, пити і ходити навколо. Не дивно, що він назвав свою дієту «сухий життя». Ймовірно, за авід оксамиту, 6 склянок вина в день, і правда, як слон пострілу.
Кейт Мос, очевидно, дивився на вінці, вирішив, що не потрібно їсти на всіх, і переключився до спирту і сигарет. По суті, було час, коли вона була їсти. Поганий організм, навіть уявити нудоту. Мосс колись сказав, що «не дивно, ніж худий, це світ». Я почав харчуватися повністю нездоровим способом. Фотограф не в змозі прикрасити стіл з розливним борошном (на перевернутому льодовому відрі), натягуючи, що кокаїн також необхідний для вакантності в такому раціоні. Я не думаю, що Moss використовували його, але Dan взяв шанс. Хороший гачок праворуч.
711368
Білл Клінтон пішов з вегетаріанського шляху. Капустяний суп з великою кількістю інших овочів. Дуже багато! Затриманий. Крім того, не менше калорій, хоча б їсти в чанах. І якщо є ложка отворів! й
Але жарти біля, Clinton призначили дієту через сердечне серце. У 2009 році був змушений переходити в раціон, який не містить молока, м'яса, яєць, риби. В результаті Білл втратив 10 кг, метелики люблять молитву, і відчуває себе великим.
Господи Бирон був анестетом. Звісно, вони не знали, що крохмаль їжі не особливо дієтичний. Замочений картопля в оцті. Він промивається мінеральною водою. Він був тонким і молодим обличчям і тілом. Допомогло. Але це свого роду кондо, нудний. Я хочу, щоб він посипав базилік. Я дуже хвилювався про мій малюнок. Він вовна вовна весь час і потовщений ділігентно. Щоб підкреслити романтичну сторону своєї природи, фотограф прикрашений ще життям з вазою з трояндою.
До речі, є другий, робочий варіант ескізу.
Шарль Саатчі, як сучасний представник благородства, відомий колекціонер, також віддають перевагу дієті яєць і вина. Тільки яйця не варені, але варені різними способами. Повинен бути різноманітним. Він втратив більше 18 кг в 9 місяців, їсти яйця самостійно. У співпраці з відомим шеф-кухарем Nigella Lawson (his wife), він розробив власну версію яєчно-винної дієти. Він також віддає перевагу винам, які були складними. Пристрасний аромат винограду, він відвертий тільки знімний. Щоб підкреслити особливість персонажа, акула розміщується на столі з все життям - знімний екземпляр, придбаний з однаково пристрасного колектора Damien Hirst в 1991 році.
Саме там, де закінчується підбір, який, Imho, дивний. Зірки втрачають вагу, простір для творчості просто невичерпний. Може бути Дан просто не встиг. Або ж зерно виглядає нудно в житті? Автор погоджується, що робота над компіляціям довколишнього життя приймала чимало зусиль. Крім того, необхідно спостерігати історичний візерунок. Може бути він втомився.