Бездротова зарядка і док-станція для ASUS Nexus 7

Другий покоління Nexus 7 ще один з найбільш привабливих пропозицій на ринку 7-дюймових планшетів. Незаперечними перевагами є екран з роздільною здатністю 1920х1200, закритий Gorilla Glass, висока яскравість екрану, відмінна продуктивність, тривалий термін служби батареї, низька вага і можливість бездротової зарядки.
Крім самого планшета, ASUS також пропонує різноманітні аксесуари для Nexus 7. Сьогодні ми розповімо про бездротовий зарядний пристрій і настільний док-станція.

Стандарт бездротової зарядки QiNexus 7 підтримує стандарт зарядки бездротової батареї, який називається Qi. Принцип простий: просто покласти планшет або смартфон на спеціальній док-станції, як тільки акумулятор починає зарядку. Технологія базується на індуктивному з'єднанні двох котушк – отримання котушки в мобільному пристрої і передачі одного в док-станціях.

Також мобільний пристрій і станція може обмін інформацією про послугу. Наприклад, коли заряджається акумулятор, ваш гаджет розповість док-станція, яка може бути зупинена живлення. Qi є відкритим стандартом, крім ASUS, він підтримується багатьма великими виробниками. Відповідно, обладнання сумісне один з одним.

Бездротова зарядна станція ASUS PW100
Зарядний пристрій поставляється в матовий ящик невеликого розміру.

Комплект складається з самої док-станції, кабелю micro USB-метра з феритовим фільтром і адаптером живлення.
р.

Блок живлення невеликий з USB-виходом; один і той же адаптер можна побачити на більшості планшетів ASUS. Вихідна потужність - 10 Вт, напруга 5 вольт, струм - 2 ампери.

Зовнішній зарядний пристрій - піраміда 8 см. Дизайн док-станції простий і елегантний, матове покриття дещо нагадує пластик з м'яким кутом. Немає відбитків пальців зліва.

Прозора основа виготовлена з Plexiglas, переднього - гравірування з логотипом ASUS.

Завдяки гумовій підкладці, конструкція впевнено стоїть на столі і не ковзає при встановленні або видаленні планшета. Пристрій компактний і не займає багато місця.

За стандартним мікро USB-роз'ємом для підключення адаптера живлення. У режимі очікування немає показань операції пристрою.

Встановіть планшет на док-станціях. Знімок рельєфу повідомляє нам, що планшет буде заряджати тільки в ландшафтній орієнтації.

Таблетка відразу починає заряджати, не потрібно додаткових дій.
Прозорий стенд починає світитися, повідомляючи про процес зарядки. Показання білого кольору, світить ненав'язливо, щоб вночі не заважало сон. Якщо є будь-яка проблема, перегрів або перешкоди, які перешкоджають зарядці, індикатор буде зв'язуватися.

Nexus 7 стабільний: без бризок і волокнів. У цьому положенні можна продовжити роботу з планшетом, пристрій не ковзає або шейк.

Р

р.

Порівняйте час заряду акумулятора. Логічно, що процес бездротової зарядки триває довше. Згідно з документацією, планшет буде заряджатися струмом 1 Amp.

Для порівняння я взяв двокамерний блок живлення і кабель, який поставляється з зарядною станцією.
Зарядка безпосередньо з кабелю займає 3 години і 40 хвилин.

Бездротова зарядка зайняла 5 годин 10 хвилин, тобто годину і половину більше.

Під час зарядки планшет трохи прогрівається, але небагато, залишається просто тепло. Мій Nexus 4 на неім'яному Qi зарядний пристрій був дуже гарячим, немає такої проблеми.

Зарядний док для Nexus 7 (2013)

Переміщення на наступний аксесуар, другий покоління Nexus 7 зарядного дока. Дизайн упаковки має незвичайну форму у вигляді призми. Кольорова конструкція нагадує дизайн Nexus 7 коробки.

Всередині знаходиться лише док-станція і документація. Алас, обладнання є рубцевим; я хотів би окремий блок живлення та кабель з мікро HDMI.

Як бачите, обидва доки мають загальний дизайн: однакові незвичайні трикутні форми і матеріал. Підставка, на якій укладається таблетка з матового напівпрозорого пластику. Сама док-станція знаходиться праворуч.

Покриття виготовлене з пластику м'якого типу і не залишає відбитків пальців. Гумова підкладка забезпечує стійкість на столі. Ви можете безпечно використовувати планшет під час зарядки.

На задній панелі є 2 роз'єми: micro USB для підключення зарядного пристрою та micro HDMI 1080p для підключення телевізора.

р.

Для правильної установки планшета потрібно покласти його на підставку і перемістити його вправо до кінця, щоб з'єднувач USB з'єднався.

202052

Підставка, на якій стоїть планшет, дещо заважає роботі з кнопками розблокування та обсягу. Звичайно, ви можете натиснути їх без витягування планшета, але це не так зручно, як ви хочете.

У ландшафтній спрямованості станція стабільна, нічого люфтів або коктейлів. Android дозволяє встановлювати спеціальний режим для док-станції. На екрані можна відобразити фотографії або екранисереднього годинника.
Також док станції можна встановити вертикально, розміщення планшета в портретній орієнтації.

Сама ідея цікава, але на практиці це не так зручно. У зв'язку з низькою стабільністю планшет стає непридатним для використання. Найменший дотик екрана, і все, що починається в шаховому порядку. Ні, док не нахиляється або падає, але це дуже неприємно відтіняє.

Цей спосіб установки можна використовувати тільки якщо є мало місця, так як в такому вигляді док-станція займає 2 рази менше місця на столі.

Багато людей, коли вони чують про бездротову зарядку, вони кажуть, "Чому круто, але це без використання." Коли я почав бездротову зарядку для мого Nexus 4 6 місяців тому, я не чекав нічого особливого від нього. Але тепер я не можу уявити за допомогою телефона без зарядки Qi. Я ходию в офіс, кладаю телефон на заряд і не турбуючись про дроти. Після відповіді на дзвінок ми зазвичай забуваємо від'єднати кабель, і телефон не стягується. У будинку також зручно мати таку зарядку на тумбі. Я сподіваюся, що Qi буде популярним як мікро USB і буде вбудований в всі мобільні пристрої.

Джерело: habrahabr.ru/company/asus/blog/225601/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное