Найбільш прибутковий бізнес в Росії - підроблені документи про перебування на курорті в Криму

У Росії бізнес забезпечення підроблених документів про перебування в курортах Криму стає найбільш вигідним У той факт, що сили безпеки та багато державних службовців почали страждати не тільки есе, оскільки я провів літо в Криму, але реальні тури.

Зокрема, журналіст Валерій Федотов пише про це у своєму блозі:

Відкривши пошту, я знайшов в ній рекламний інформаційний бюлетень: «Ми надамо набір документів (копії квитків, курортних карток, ноти на проживання і т.д.), що підтверджують перебування на відпочинку в Криму. й

Я думаю, що зараз це буде досить популярним сервісом – 5 мільйонів офіцерів безпеки, а також посадових осіб, суддів, депутатів, державних службовців та інших категорій населення, вимушених продемонструвати свою лояльність. І від кожного з них на роботі буде потрібно повідомити, як він провів свій відпочинок.

В цілому, це хороший приклад того, як життя знаходиться в нашій країні (і, наскільки я розумію, це залишається незмінним під царями, під комунікативами і зараз). Влада постійно приїжджає з новими і новими правилами, які неможливо повністю дотримуватися – якщо людина використовується для відпочинку в Іспанії (Туреччина, Єгипет, Таїланд, на дачній ділянці), він не тягнеться до Криму, тільки тому що інші прапори літають над ним. І люди часто придумують про те, що вовки залишаються криті і вівці ціле. В результаті на практиці кожен (або всі) продовжує відпочивати, де вони звикли. Але на папері та статистиці вся країна проведе літо в Криму. « » » » » » » » » » » » » » »

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8