Набори притулок

Продовжуємо історію нашого життя
Тепла спинка, сонце просто кричить. Відмовляється від тіней до тіні. Всі собаки не живі.
У нас є гарячі тропіки, ввечері обов'язковий відбійник і короткий душ, ми атакували мідіями і сліпими очима.
Не нудно.

Сьогодні я збираюся розповісти про свині.

Ми зняли літню дачу в передмісті, вдень, страшний роум і кіски на вулиці. Ми вирішили побачити, що збиралось, що кричить дах. Чи є це вогонь або війна?
Ми виходимо, вся село, під керівництвом колишнього поліцейського, який тримає гармату, є гойдалкою кошеня. Кошеня в повній панічній щітці до п'яти, він оточений, і кричить, все, як один, відразу вбити, кошмар, запобіжник, поширює інфекції. Епідемія та ін. Не може бути сусід. Люди ватні і всі стружки. Ми пішли і спробували пояснити, що це не заразно, але генетична мутація слово викликала ще більше паніки. В кінці, мати живиться, відійде від кошеня, інакше ви будете мати однакові хвости. Ми змогла взяти тварину. Ось як ми отримали Свіньік, він немовний, любить всіх, дрочить кожному з бродів. І найголовніше, не суперечать всім. Здавалося б, я перебільшую, так що ні, все ще абсолютно диких людей і диких сіл.
42 зображень
1) Свинячий, хвостик гачком, закручені ноги. струганий повністю. Але дуже улюблений.

2) Мікроб раптом думав, що вона була мати і годинник для Fefela і Duck.

(3) Рапсе дозріває.

р.

(4) Люди сказали нам не йти зовні, тепла страшна.

(5) Але в 8:00 п.м. ми пішли на дерева, щоб перевірити грибні плями. У нас лише три.

6) Лупін виріс на в'їзді в ліс, моя висота - 168 см. Цього року зелень повністю неадекватні. Тропікі

7)

(8) Піпін

(9) Курка

(10) береза просто неординарний

(11) шукайте гриби)

12, знайдено)

р.

13) Подивіться на вуха, і це незважаючи на те, що ми прогулялися в тіні, в лісах, прогулялися не далі 700 метрів від будинку, він вже на шляху будинку, кладемо кожні 2 метрів.

14) Піпинг втомлений

15, йти в будинок

Р

16 років

17) в лісі дуже неприємні, всі дерева. тут в такий snot, все це скидає з скрізь )

18 років

19) Собака не може це зробити більше.

20) на краю лісу, в тіні, недбалий чекав нас

(11) Піпін на останньому диханні, 100 м до будинку)

22) На прецинкті з'єднуються Глюки

23) і Пусія

24) Джигурда виріває з саду

25)

(26) Розглянуто

27) Це гаряча як ебать.

28) качка

29)

30) вранці, тільки в тіні

31) Дитина прогулялася 10 метрів і сказав, що прогулянку себе.

32) Ми пішли додому самі

р.

33)

34) Фут досяг ) буквально

35) Хом не зробить його

7935634

36) Моус страждає, кашлі кидаються

37) прибув клоп І прокинув Мотя на вогонь

38) Чудовий Буг, все право.

39) Кулька більше не може

40) Bun отримує холод.

41) Тутен не вірить, що він зробив його.

р.

42) А мавп, кішка, що надходить з якого ніхто не знає, в радіусі 5 км від будинку, не визнається, вони говорять дивніше. Щодня кілька днів. їсти і спати, спійманий, щеплення від усього.
Дякую за терпіння. Вимкніть мені, 3 G модеми)

758394