473
Стіна в дитячій
А...
Спочатку був ремонт. Що перетворюється в яскраве дитяче приміщення, але з абсолютно непривабливими стінами. І так, на нудних зимових вечорів я вирішив диверсифікувати своє дозвілля після робочого дня. На балконі були знайдені залишки водоемульсії, пігмент для неї. І таблички, баночки і шат.
Немає вдарунок за сюжетом, бо син, 3 роки, любить міксери (наприклад, персонажі мультфільму).
Фото буде маленьким, адже процес не весь малюнок.
Не ламайте її, опустіть. Повідомляємо про це.
Я ніколи не був художником, я дізнався, як намалювати сова.
1,1 км Процес створення Crosch не взяв картини. Характеристика, власне, тут.
2,2 км Далі Я вирішив пофарбувати газон з деревом. Процес посадки дерева на фото.
доб. 36
3. У Детальніше
4. У Дерево росте.
5. Умань
6. Жнівень Як висохне дерево, він почав грати символи.
р.
7. Про нас
8. У
9. Навігація Рослина почала вирощувати крону
10. і символ знову.
11.
(Багато)
12. і + газонні ескізи
13.00 р. З тих пір було потрібно встигнути на деякий захід, процес подальшої фіксації фото було припинено і...
результат:
14. І більше.
Це його.
У зв'язку з тим, що в домашніх умовах немає котів, але син є типовим Лео в гороскопі, що означає кіот, затвердження не довге.
Всі Ви можете курчати.
Спочатку був ремонт. Що перетворюється в яскраве дитяче приміщення, але з абсолютно непривабливими стінами. І так, на нудних зимових вечорів я вирішив диверсифікувати своє дозвілля після робочого дня. На балконі були знайдені залишки водоемульсії, пігмент для неї. І таблички, баночки і шат.
Немає вдарунок за сюжетом, бо син, 3 роки, любить міксери (наприклад, персонажі мультфільму).
Фото буде маленьким, адже процес не весь малюнок.
Не ламайте її, опустіть. Повідомляємо про це.
Я ніколи не був художником, я дізнався, як намалювати сова.
1,1 км Процес створення Crosch не взяв картини. Характеристика, власне, тут.
2,2 км Далі Я вирішив пофарбувати газон з деревом. Процес посадки дерева на фото.
доб. 36
3. У Детальніше
4. У Дерево росте.
5. Умань
6. Жнівень Як висохне дерево, він почав грати символи.
р.
7. Про нас
8. У
9. Навігація Рослина почала вирощувати крону
10. і символ знову.
11.
(Багато)
12. і + газонні ескізи
13.00 р. З тих пір було потрібно встигнути на деякий захід, процес подальшої фіксації фото було припинено і...
результат:
14. І більше.
Це його.
У зв'язку з тим, що в домашніх умовах немає котів, але син є типовим Лео в гороскопі, що означає кіот, затвердження не довге.
Всі Ви можете курчати.