Французька Гуана і Лебедська пісня

О, окай, я отримую свою лазію і розповість про мій тато і його останню бізнес-туру.
Щоб зробити це більш чітким, фон.

Ви знаєте, що всі діти це в одному місці. З віком це пошиті труси і розчиняється без сліду в тілі. Людина стає твердою і розумною: він більше не стрибає і не працює без причини, хоча б - для відправки автобуса або в магазин для горілки без п'яти нікуди.

Дад мав стібок з корозійної сталі. Або титан. Він не розчинився, і не витягував на день приходу віку або в 65 році. Я не здивився. Все, що я запитав "де".
"Француженка Гуана", - сказав він сумно.
Де?
«Для цього біля Бразилії» попе почав роз’ясовуватися, «ми будуємо простір з французькою». Я був запрошений. Довгий. За три місяці.
до Ох, шип.

І пішов Дад, дійсно, протягом трьох місяців. Тоді повернулися чорні, як негро, залишалися на тиждень і знову занурилися на рік і половину. Довга пісня виявилася...

Тепер він нарешті додому, враження та фотографії сортуються, і я починаю їх з вами.

Збір буде довго, як я закінчую, я кажу. Я не хочу розбити його, але ви знаєте ...

1,1 км Ось, насправді, мій дад робить лука перед деякими каналами в перервах між польотом Парижа в Гуана.

2,2 км У цьому місті та оселилися російські фахівці. Місто невелике, 10000 жителів. Більшість населення є нігерами різних відтінків: від чорно-блакитного до світло-коричневого.

276.2008р.

3. У Проживання в готелі без будь-яких зручностей:
Басейн невеликий, в кожному номері є балкон, немає вигляду з вікна.

4. . . . і є річка, що працює. Ви знаєте, немає умов для нормальної роботи.

5. Умань Але якщо ви не хочете, ви повинні працювати. Тому, отримайте в 5 ранку, сніданку і на космічномупорті, в славному місті Куту, розташувався в 15 кілометрах. Цей режим вибирається для того, щоб закінчити роботу в чотири дні, коли тепло йде: близько 40 градусів.
Вид з вікна автобуса досить монотонний: поле і джунглі горизонт. До речі, до мого питання «Збережи вас до джунглі?», батько твоїх очей і популярно пояснив, що тільки в джунглі кіно один рухається навколо, злегка відкинувшись в мустету. У реальному джунглі можна ходити тільки з хорошою бензопили, або краще – бульдозер, так як стовбури дерев виростають на відстані 15 см один від одного, і все це ще заплутається з віною.

6. Жнівень ритм життя в Гуані з усіма видами комахових рослин божевільний. Все росте, працює, стрибає і намагається їсти один одному. Розмір, до речі, нічого подібного: наприклад, тут.

7. Про нас Або тут.

3250Р. 3700Р.

8. У І тут.

9. Навігація Ну, поки ви були маленькі несподівані, автобус дістався до космічного порту.

Центральний вхід.

10. Тут настає стартовий майданчик.

Чому Французька хочуть наші ракети? Відповідь проста: наші ракети не конкурентоспроможні з точки зору надійності та ціни, але стартові колодки для нашої компанії Soyuz дуже відрізняються від ракети Arianov. Ось чому ми тут.

11. Ці танки зберігають рідке кисневе для заправки ракет.

12. Ось стартовий стіл зсередини. Я бачу це перший раз, коли ви бачили це.

13.00 р. Переглянути з вище. Ви можете чітко побачити чотири заглушені отвори під дзьобом "Нездійснення".

14. І більше. Велика кількість металу дивовижна.

15.00 р. І це установка опор, які тримають ракету.

16. Триал. Поли повільно рухаються, тому вони здаються на стенд.
Не програміст, доки ви можете вставляти відео. Я зафіксую його пізніше.
www.yapfiles.ru/files/871836/a15e30...tMTQwMjA2MjE1MA 17. Під пусковим майданчиком - ціла купіль кімнат з обладнанням і управлінням. Як багато? А! Подивіться на номер на двері. Це останній номер.

Додано до [mergetime]1402062666[/mergetime]
18 років І це газ-джек. струменеве струменя, що виходить з дзьоба, дробиться і виводиться з боків.
www.yapfiles.com/files/871843/936dde. й tMTQwMjA2MjYxMQ

Сама з відео. Я завершую пост, намагаюся його розібратися.

19.00 р. Я не знаю, чому, але за запитом французьких, ракета повинна бути доставлена до столу в вертикальній формі, тому виготовлена спеціальна камера і це з'єднання. Зроблено, до речі, це в Пермі. Правда, під час тесту він був злегка варений, але за допомогою шляпника і деяких матері наші фахівці принесли його до своїх почуттів. Зверніть увагу, що на стрілці є щось схоже на логотип YAP.

www.yapfiles.ru/files/871846/10cd22...tMTQwMjA2MjkzNA 20. Та-дам-с! Нігра! Якщо ви думаєте, що він працює тут за гроші, ви неправильно. Це корекційна робота. Так само, як ми маємо п'ятнадцять днів. Blackman є винним і, як покарання, займається прибиранням сміття та іншими примітивними роботами. Він оплачується за нього.

Згадані фраза::: «Ми працюємо від 6 до 16, він - від 8 до 12». Погодинні ставки майже однакові. А хто негрози?

21. Дуже цікава ситуація з місцевим населенням. У світлі глобальної толерантності Negroes, які були відхилені в колоніальній епоху, тепер розводять свої права. Усі сімейні землі для розвитку або безпосередньо муніципального житла. Якість житла щаслива. На землі ви можете побудувати те, що ви хочете. Якщо ви є неробочим, то ви збудете щось інше.

22. А якщо ви просто Negro, це так:

23. В основному земля дається кожному. Після 5 років комісія від муніципалітету настає і, якщо вона бачить, що ви робите щось на цій землі - будівництво або вирощування - вивіски цієї привабливості протягом 150 років з правом на спадщину. Місцеві жителі дуже люблять це і ось чому: Середня чорна сім'я - мами да і 3-5 чумазин. Мама і Дад отримують неперервне безробіття на 1,500 євро. Для кожної дитини ще 800.
5*800+1500*2=7000 Євро. Чому працює? Що стосується їжі, то всі вони приходять з Франції. Вечірній сік. Незважаючи на те, що здавалося б – сльози банани, кокоси і зробити! Що ще? Єдиний завод в Сінамарі з населенням 10000 - це меблева фабрика, яка робить деякі плетені стільці та інші шматки. Гуси, які працюють на заводі? Право! Первазивна китайська.
В цілому, середнє Negro витрачає свій час, як це: вранці він повертається з вечірок і сну протягом дня. Увечері, коли теплові підоди, нігра піднімається на лавку з пивом і чекає друзів, щоб зібратися. Добре, а потім в колі: вечірні і прокатні. Автомобілі, до речі, переважно джипами та позашляховиками.

24. Але є єдиний день року, коли повністю втрачений розклад африканської Республіки. Це карнавал.

Так, так! Не потрібно нічого робити, весь рік люди пришивають карнавалні костюми, роблять всілякі скульптури, барабани з пластикових бочок і інші речі. А потім з самого ранку на вулиці знаходиться карнавал. Вони приходять в команди: від шкіл, коледжів, клінів і т.д. Кожен співає, збиває і танцює.

25. І більше.

26. Детальніше

27. Детальніше

28. І знову.

Габаритний зображення

29. І знову.

30. Немає нігра музики, немає способу.

31. Вони повинні бути норами.

32. Це шамани або зелень.

, доб. 2

33. Як довго зробив цей костюм, я дивний?

58802 500 р.