435
Красноярськ MiMiMiMiMiMiMiMichiness 80+лв.
Я починаю з тим, що несподівано, моя дружина і я стала власником цілого пакету MIMISSIONS.
Mimishnost був акуратно упакований в пакет, прив'язаний до нашого входу, і був відчайдушний за фактом її перебування в ньому, випромінюючи гучні віджимання звуків і зростання.
Уважно відкриваючи пакет, ми знайшли три молодих котів, які активно застосовуються для громадянства нашої квартири. І всі будуть дрібними, але, на зазначеній території, вже 5 дорослих зазначеної національності + дві людини, які тимчасово приймали беневими майстрами, щоб служити власним потребам. У короткі сторони конфлікту інтересів
Ось 12 фото.
2. Оперативна псевдонім Леся
3. У Він.
4. У Оперативний псевдонім Білий
716285
5. Умань Він.
6. Жнівень Він 2.
7. Про нас Операційний псевдонім Raccoon
8. У Він.
9. Навігація Він 2.
Контрольний постріл міміків на голівках
10.
р.
11.
12. Завершено.
Яповчани! Красноярський народ! Якщо у вас є можливість укриття котів!
Про нас Кожен біпед, який врятує кота, буде йти на небо!
Mimishnost був акуратно упакований в пакет, прив'язаний до нашого входу, і був відчайдушний за фактом її перебування в ньому, випромінюючи гучні віджимання звуків і зростання.
Уважно відкриваючи пакет, ми знайшли три молодих котів, які активно застосовуються для громадянства нашої квартири. І всі будуть дрібними, але, на зазначеній території, вже 5 дорослих зазначеної національності + дві людини, які тимчасово приймали беневими майстрами, щоб служити власним потребам. У короткі сторони конфлікту інтересів
Ось 12 фото.
2. Оперативна псевдонім Леся
3. У Він.
4. У Оперативний псевдонім Білий
716285
5. Умань Він.
6. Жнівень Він 2.
7. Про нас Операційний псевдонім Raccoon
8. У Він.
9. Навігація Він 2.
Контрольний постріл міміків на голівках
10.
р.
11.
12. Завершено.
Яповчани! Красноярський народ! Якщо у вас є можливість укриття котів!
Про нас Кожен біпед, який врятує кота, буде йти на небо!