English, Українська, Français...

За словами та фотографії, повною патріотизмом, видно активний життя Олега Михайловича. Він подорожує багато, тури, він має прекрасні діти і дружину. В цілому я думаю, що Газманов є абсолютно щасливою особою.

122280 р.

22 липня 1951 р. в м. Гусєв, Калінінградської області в родині фронт-лінійних солдатів, які були спочатку з Білорусі.

У 1973 році закінчив Калінградську вищу Морську інженерну школу за спеціальністю холодильних і компресорних машин і установок.

З третього року навчалася наука, вирушила на кораблі на морі. Після закінчення запрошують працювати викладачем кафедри (КVIMU), читати лекції, написав дисертацію.

У 1981 році закінчив Калінградську музичну школу в класі гітари. Починав свою творчу діяльність, працюючи в ресторані готелю Калінград, де його друг Михайло Рейн допоміг поселитися, Олег санг в групі Калінінград «Відвід».

Він є кандидатом на майстер спорту в гімнастиці, капітаном 3-го звання в пенсії. З 2002 року – Посол доброї волі для дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

р.

Найвідоміші хіти, які стали «кальлінг-картою» Газманова, є піснями «Пу*ана», «Сквадрон», «Саул», «Гентльменські офіцери», «Москва» і «Сайлор».

23999234

«Я можу сказати дуже коротко про це. Я люблю життя у всіх його формах і цінує багато. Перш за все, незалежність. Заслужений, гідність, можливість зберегти ваше слово. Бажання завжди рухатися вперед, незалежно від чого.

р.

2256934

Пісня "Я народилася в Радянському Союзі, я був виготовлений в СРСР" - це відповідь на пісню Брюса Springsteen "Борна в США".

У 2012 році він не підтримав акцію «Піх Ріот» і підтримав кримінальну вироку двох років позбавлення волі.

Джерело: www.zozhnik.ru