ПОЧЕМУ УСПЕШНЫЕ МУЖЧИНЫ УХОДЯТ?

(або вони не помітили вас, так добре)

Я довго не хочу розміщувати цю статтю. Але тепер це час для її виходу.

Не просто мої думки.
Ті факти, дівчата.

Чисті факти, зібрані після спілкування з десятками успішних студентів.

Це також мій власний досвід.
Ви можете протистояти цим фактам, сперечатися, заперечувати їх, але це сучасний стан справ.

Я запитаю вас, щоб слухати мене і зрозуміти, що ви читаєте нижче.
Це дуже важливо для вас, жінок і для нас чоловіків.

У чоловічій війні досягнення, нам потрібна тепла і підтримка жінки, яку ми любимо. Що ви ніколи не хочете залишити.

Я вірю, що цей матеріал допоможе вам, шановні дівчата, змінити для кращого.

А чому вдалий чоловік залишає своїх жінок?

Це означає, що люди, які добре заробляють, налаштовані на сім'ю, адекватні і психічно здорові.

З усіх причин.

Тому що жінки не розвиваються,

Що таке розвиток?

1,1 км Прозорість

Ви повинні постійно поліпшити зовнішній вигляд. Неважливо як. Використання грошей вашого чоловіка або його не використовувати.

Ви повинні зробити найбільшу частину того, що природа дала вам. І більше. Мінімізувати моменти, коли людина може бачити вас неглибоко, зануренням, склепінням.

Людина має право на те, щоб ви відповіли на тему зовнішнього вигляду (як ви можете представити на тему доходу в сім'ї) - адже його лібідо і бажання залежать від вашого зовнішнього вигляду.

Як тільки бажання краплі - в цьому місці починаються пастки і перші проростки розбиття вашої пари.
Якщо ви не знаєте, як зробити волосся, швидко навчатися. Не скажеш, що ви просто почали робити це. Отримати зараз!

Якщо ви не можете носити сукні, починайте носіння, навчайтеся під час роботи.

Вчимося хитрощами макіяжу, знайдіть крутий майстер манікюру, я не говорю про інструктора фітнесу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Я маю на увазі об'єктивну красуню, не збираю 4 страшних подруг, що нагадують один, що вони нічого.
Почати пошук об'єктивно на Ваш зовнішній вигляд. Якщо ви худий, скажімо, у мене є маленькі дупи і я виглядав як хлопчик.

Хочу змінити гардероб (такі речі, таке взуття) і загальний стиль. Якщо ви жиру, скажімо так, я жир, у мене є боки, мій чоловік любить тонше, я буду перерву в плоский хліб, але зробити ті форми, які мій чоловік любить так багато.
Це особисте зростання жінки.

Я сподіваюсь, що ви не знаєте про час. Ви знайдете його. Або ви втратите цей чоловік.

Так, ще раз - як для фінансової сторони - кошти для накачування повинні бути прийняті з людини, звичайно ж. Але навіть якщо в будь-якому випадку не вистачає, потрібно шукати способи зміни зовнішнього вигляду з мінімальними витратами.
Це ваша гра, мед, і ви дізнаєтесь про вихід або людина листує вас.

2,2 км Мова тіла
Як ви переїжджаєте. Як ви прогуляєтеся, як ви одягнете сукні, як ви сидите, стенд, hug, бігти, жест і багато іншого.

Подивіться на позначені ікони жіночності (Monica Bellucci, Marilyn Monroe, Jolie), а потім подивіться на себе.

Не втрачайте все в свій особистий кабінет. Навпаки. Це холод, як комп'ютерна гра, розповісти себе, так, я виглядав як дівчина країни, і зробити план де почати. Деякі курси в моді, методи, загальне оманіння.

Почати зміни вашого неверблю максимально швидко.
Нагадати мені.

Чоловіки не люблять зображення.
- дівчата з наступного двору,
- сексуальна жінка
- гламурна дівчина
- агресивна жіноча вампа.

Вони можливі лише в момент створення ролі.

Основна модель мови тіла - ніжна леді, злегка вишукана, уважна, змістена і водночас слабка.

Це основа.

І все інше змінне.
Ви можете сперечатися з мене зараз, або ви можете протистояти знову, але якщо ви дійсно хочете залучити гідну успішну людину, і в той же час, що він не залишає вас, просто перезаписати його на себе і почати змінювати. Тоді ви побачите, як змінюється ваше ставлення.

Так, що включає мапи.

Як ти і твій чоловік.
Ви вішуєте на ній, як неповнолітній, або ви ходите з гідністю, зустрічаєте з таким люблячим поглядом і посміхайте, що навколишні чоловіки, як і з тривалістю для таких емоцій.

Якщо ваш чоловік постійно показує вас своїм друзям і перетягує вас на всі події, то ви робите все правильно!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Визначений рівень жінки.

І ви повинні бути таким, що всі ваші друзі таємно заздрити мене, це фундамент довгого життя разом.
Не запитайте, чому, просто прийміть його. Жінка є однією з досягнень чоловіка, і вона не повинна бути втрачена на тлі автомобіля або квартири, придбаної. В іншому випадку він підійде до іншого.

3. У Жіноча роль у відносинах.

Я сказав багато разів, що жінка поруч з успішним чоловіком повинна бути щасливою і щасливою за замовчуванням.
Це потребує реалізації на молекулярному рівні.
Якщо ви постійно з кислим обличчям, зустрінете мене в домашніх умовах - то зрозуміло, що я буду йти куди я щасливий.

Це все, тому що дівчата менш обізнані про це правило.
Далі
Важливо знати, що жінка повинна милуватися її чоловіком (так, інакше чому ви живете з ним, якщо ви не захопите його), радіти успіху, підтримувати у разі невдач і труднощів. Заповнити чоловіка енергією.

Адмірація – це жіноча роль.
Організація дозвілля – жіноча роль.
А ніжний і ніжний - це жіноча роль.
Згладжування кутів у конфліктах – це жіноча роль.

Прикладом цього є «Я поговорити з дівчиною». Послухайте сердитися після роботи. Одягнена Жінка Голий чоловік Замість того, щоб зняти тиск від мене (за покірою, дотик, посмішка, слова), вона стверджує, що якщо ви не зупинилися, я залишаю.

Ну, отримай!

Ви не підтримуєте мене, ви піклуєтесь про стан. Ти самиш. Пон.

Тут ви йдете, дівчата і інший секрет. Людина може перевірити вас, даючи вам штучний розбиття, і як ви будете носити себе, стане подальшим показником у ваших відносинах.

Далі
Щоб повністю поділитися положенням чоловіка, ваша жіночна роль (навіть якщо людина неправильно). Коли ми виправимо помилки, ми відчуваємо себе сильнішим у вирішенні труднощів.

Ви повинні забути про те, що обговорення та аргументи з вашим чоловіком.
Ви можете рекомендувати щось до нього, але я завжди повторю остаточне слово (децизія) до чоловіка.

І тепер я бачу спрагу обличчя на обличчі.
Про нас Я буду говорити як це.
Приховати її.
Ведуться слово для шлюбу.
Для чоловіка.
До чоловіка.
Це саме те, що я виявив вище.
І як ви берете його, і ви відкинете все, що феміністичні речі. Тоді привітайте до шлюбу.
Ти один, але ти пишаєш, або в кращому варіанті.

Я пишу так важко, щоб ви почувалися.
Я дуже хочу, щоб створити сім'ї з успішними людьми. Ми дійсно хочемо, щоб це, і я, як свого роду медіатора, покладе тиск на найбільш хворий, поки ви зміните краще.

Після того, як зв'язок про мене особисто.

Чоловіки також мають обов'язки, і вони не менше жінок. У статті я маю на увазі виключно гідні чоловіки, які регулярно виконують всі свої чоловічі зобов’язання.
Якщо ви робите все, що написано в статті, і в поверненні від чоловіка, який ви запікаєте в асорті і вимагати, щоб принести пиво, то прийшов час, щоб відправити цей притулок і подивитися на гідну.
Якщо ви зустрінете всі вищевказані параметри, то цей пошук не займе багато зусиль.

Приїжджайте з нами, нам потрібно один одному.

Топ.thepo.st/390374/POCHEMU-USPESHNYE-MUJCHINYI-UHODYAT