Чи є правда в ногах?

Том Робінсон, британський фотограф, разом з дружиною Верити, подорожує по всьому світу за сім років, розміщує досить незвичайні фотографії на своєму блозі. Всі фото мають ноги, як тільки вони подорожують. Нещодавно пара отримала дитину (Дочка Matilda), і тепер пара ніжок три.

Долина біля міста Стара Фузіна в Словенії

100-метровий басейн, Hotel Arribas. Прая Grande біля Sintra, Португалія

Поцілунки для дитини

Очікується на наш рейс в аеропорт Делі, Індія

Arbol de Piedra, Болівія

Австрія

Натхнений ефект фото проекту «Після першого» - чудовий і натхненний, адже підхід дійсно нестандартний. Крім того, він привертає увагу на стандарт, в цілому, місця, де родина англійського чоловіка.

р.

Вид з вершини пагорба. Cotswolds, Англія

Вид з курорту Утопія. Koh Pha-Ngan, Таїланд

, доб. 2

Sunrise in Індія

Harbour in Zakynthos, Греція

1 999 р.

Стародавнє місто Мачу-Пікчу, Перу

Всі фото, які ми беремо на стандарт Canon 5D II з L лінзами. Я не знаю, як працювати з світлом, але камера і фотографії не важливі для фотографа. У вас є ідея і натхнення.

Лондонські Олімпійські ігри, 2012

Макілда Робін

Matilda спить біля Slap Voye Falls в Словенії

Ми відреставруємо наш новий будинок.

У інтернеті є багато красивих фото. Я не намагаюся розірвати всі записи, і я не вважаю себе найкрутим фотографом нашого часу. Але я думаю, що чим вище ви встановлюєте свій бар, тим краще результат.

Піски Cumber на WB

, м. Київ

Brighton Beach, Англія

Р

Пляж Навагі Zakynthos, Греція

Що робити, якщо я був вільний день? Я б поїду всіх днів в Болівії, а потім піти в Мехіко за знаменитий день мертвих. Я зробив його перед, але я повторю досвід.

Похід на Camel з нашим керівництвом Pattak Jordo в Gujarad, Індія

Прогулянка по Марракешу в Марокко

Які поради можна подарувати людям, які часто фотографують? Практика і практика знову. Ви знаєте, є багато красивих, креативно оформлених фотографій, але змащений фокус є жахливо дратує і руйнує все.

Сезон цвітіння дзвоника в ВБ

Fortaleza de Sagres, Португалія