1197
Чи є правда в ногах?
Том Робінсон, британський фотограф, разом з дружиною Верити, подорожує по всьому світу за сім років, розміщує досить незвичайні фотографії на своєму блозі. Всі фото мають ноги, як тільки вони подорожують. Нещодавно пара отримала дитину (Дочка Matilda), і тепер пара ніжок три.
Долина біля міста Стара Фузіна в Словенії
100-метровий басейн, Hotel Arribas. Прая Grande біля Sintra, Португалія
Поцілунки для дитини
Очікується на наш рейс в аеропорт Делі, Індія
Arbol de Piedra, Болівія
Австрія
Натхнений ефект фото проекту «Після першого» - чудовий і натхненний, адже підхід дійсно нестандартний. Крім того, він привертає увагу на стандарт, в цілому, місця, де родина англійського чоловіка.
р.
Вид з вершини пагорба. Cotswolds, Англія
Вид з курорту Утопія. Koh Pha-Ngan, Таїланд
, доб. 2
Sunrise in Індія
Harbour in Zakynthos, Греція
1 999 р.
Стародавнє місто Мачу-Пікчу, Перу
Всі фото, які ми беремо на стандарт Canon 5D II з L лінзами. Я не знаю, як працювати з світлом, але камера і фотографії не важливі для фотографа. У вас є ідея і натхнення.
Лондонські Олімпійські ігри, 2012
Макілда Робін
Matilda спить біля Slap Voye Falls в Словенії
Ми відреставруємо наш новий будинок.
У інтернеті є багато красивих фото. Я не намагаюся розірвати всі записи, і я не вважаю себе найкрутим фотографом нашого часу. Але я думаю, що чим вище ви встановлюєте свій бар, тим краще результат.
Піски Cumber на WB
, м. Київ
Brighton Beach, Англія
Р
Пляж Навагі Zakynthos, Греція
Що робити, якщо я був вільний день? Я б поїду всіх днів в Болівії, а потім піти в Мехіко за знаменитий день мертвих. Я зробив його перед, але я повторю досвід.
Похід на Camel з нашим керівництвом Pattak Jordo в Gujarad, Індія
Прогулянка по Марракешу в Марокко
Які поради можна подарувати людям, які часто фотографують? Практика і практика знову. Ви знаєте, є багато красивих, креативно оформлених фотографій, але змащений фокус є жахливо дратує і руйнує все.
Сезон цвітіння дзвоника в ВБ
Fortaleza de Sagres, Португалія
Долина біля міста Стара Фузіна в Словенії
100-метровий басейн, Hotel Arribas. Прая Grande біля Sintra, Португалія
Поцілунки для дитини
Очікується на наш рейс в аеропорт Делі, Індія
Arbol de Piedra, Болівія
Австрія
Натхнений ефект фото проекту «Після першого» - чудовий і натхненний, адже підхід дійсно нестандартний. Крім того, він привертає увагу на стандарт, в цілому, місця, де родина англійського чоловіка.
р.
Вид з вершини пагорба. Cotswolds, Англія
Вид з курорту Утопія. Koh Pha-Ngan, Таїланд
, доб. 2
Sunrise in Індія
Harbour in Zakynthos, Греція
1 999 р.
Стародавнє місто Мачу-Пікчу, Перу
Всі фото, які ми беремо на стандарт Canon 5D II з L лінзами. Я не знаю, як працювати з світлом, але камера і фотографії не важливі для фотографа. У вас є ідея і натхнення.
Лондонські Олімпійські ігри, 2012
Макілда Робін
Matilda спить біля Slap Voye Falls в Словенії
Ми відреставруємо наш новий будинок.
У інтернеті є багато красивих фото. Я не намагаюся розірвати всі записи, і я не вважаю себе найкрутим фотографом нашого часу. Але я думаю, що чим вище ви встановлюєте свій бар, тим краще результат.
Піски Cumber на WB
, м. Київ
Brighton Beach, Англія
Р
Пляж Навагі Zakynthos, Греція
Що робити, якщо я був вільний день? Я б поїду всіх днів в Болівії, а потім піти в Мехіко за знаменитий день мертвих. Я зробив його перед, але я повторю досвід.
Похід на Camel з нашим керівництвом Pattak Jordo в Gujarad, Індія
Прогулянка по Марракешу в Марокко
Які поради можна подарувати людям, які часто фотографують? Практика і практика знову. Ви знаєте, є багато красивих, креативно оформлених фотографій, але змащений фокус є жахливо дратує і руйнує все.
Сезон цвітіння дзвоника в ВБ
Fortaleza de Sagres, Португалія