Такі солодкі реакції.

Я хотів би представити свій цікавий проект: "Я буду даду."

Це була відмінна ідея, щоб почекати результати УЗД, а потім дати людям знати, що я майбутній батько. Я був лише 29, і Лондонські стандарти дуже рано, щоб бути батьком. Я був впевнений, що я отримав великі реакції. Почати з босом. Коли я бачив його обличчя, я знав, що це було неоціненним скарбом, що лякає майбутні постріли. І я починав фотографії всіх людей, які я проповідував про свою нову сім'ю.

Вечірка з друзями. Мета - здивувати всіх. Зайдіть його.

(доб. 3)

Брати і сестри Анни, Ніл, Лу. Я не чую мене, бо вона була такою дивною особою.

Брати Вірність (мою дружиною). Злегка шокована новиною, вони швидко повернулися до гри.

Гавін і Катерін, я розповіли їх перед реєстрацією, в найбільш захоплюючий момент. Я думаю.

Джон, дуже радий, сказав щось незрозуміле.

Доктор Бен. Його заспокійливе обличчя, коли ми вийшли на пиво.

Хосе, колегія. Понад щасливий.

619480 р.

Ант. Він не знає, що сказати. Просто постаралися в мене і посміхалися.

Аіме, мій прямий і добрий друг, колега. Ми були на обіді в Путні і її реакція була солодкою. Її щелепа повернулася і вона проголосила дуже емоційно і раптом:

Хіт. Щиро вітаємо Вас з Новим роком!

П'є, мій старий шкільний друг. Він навіть купив пляшку шампанського до свята.

Гарвей. Ви не знаєте.

156132

Том, інший старий друг. Він був дуже дивним, що я пішов, щоб димити з ним, я не диму. І Я скажу його. Він був дивний.

Сестра Верити. Вона прийшла на ніч і була тільки від того, щоб взяти її в макіяж, коли я забрав її сюрпризом. Якщо ми чекали її остаточно закінчити, я не думаю, що це дозволило фото бути знято.

Райан, який ми називаємо Брюс Вілліс, посміхнувшись так.

Наталі. Але тепер вона захопить мене для цього фото.

Моя сестра Вона живе в Австралії, тому єдиний спосіб розповісти її новину по Скайпу.

Том Робінсон - Лондонський портретний фотограф, мандрівник, безкоштовний блогер. Достаток своїх проектів є дивним, і я думаю, що ми почуєте більше про цей автор. У той же час, свої фотографії з різних куточків світу, цікаві фото живих емоцій, рекламних фото і багато іншого пропонуються до публічного.

р.

Моя кузина Джон. Ми пішли на виставку Brick Lane і сказали йому все.

Мій тато і мама. Ми просто купили колісний ван і приймали нас на екскурсію. Я захопив своїх обличчях. Він був дуже рухомим.

Мартін, батько восьмирічного сина. Свідома радість на обличчі, розуміння.

Максимально, приблизний, що Верильність і я продемонстрував. Він був настільки несподіваним, що я не можу допомогти, але не торкався. Він захоплює цю картину, він каже, що він виглядає страшно.

Кращий друг Verity, Кароліна.

Карен, мій співробітник, вона була збуджена, ви можете побачити, як щаслива вона була для нас.