873
Не дозволяйте цуценят привід.
Минула неділя, мешканець міста Кантон, Массачусетс, потрапив в природу з улюбленою - 3-місячна німецька вівчарка ім. Розі.
Згідно з власником цуценя, Джоном Costello (John Costello), Rosie був неймовірно збуджений: вона побігла від ставки до власника і назад, супроводжуючи свою роботу з кільцем корою.
У певній точці, збуджена зміною пейзажу, собака стрибала поруч з власником в сидіння водія автомобіля Dodge Neon, вдарив свою лапу на важіль редуктора, а потім впав на газ педаль, в результаті чого вони поїхали на машині безпосередньо в ставок.
Costello коментує, що сталося шоковано його.
«Я просто стрибнув в машину і рушила купання», - згадує Іван. - І я з нею.
На щастя, цей інцидент був свідком найближчих людей, які поспішають на допомогу власника транспортного засобу.
«Коли ми стрибали в воду, відстань між нами і автомобілем стояв близько 30 футів (9 метрів), Ерік Ерманн, який прийшов до порятунку Costello, розповів про місцеву телевізійну станцію WFXT-TV. На момент дайвінгу авто в ставку, цуценя залякала і кинулася на заднє сидіння, звідки витягуємо його. До того часу ми прийшли до собаки, автомобіль пішов повністю під водою, і нам довелося взяти трохи плавати. В кінці все закінчилося безпечно - ми досягали берега цуценя.
Після того, як на землі, Джон назвав поліцію і здивував поліцію з розповіді про водія собаки, яка потопила транспортний засіб.
«Я ніколи не чув про собаку водіння автомобіля», - сказав офіцер Роберт Кирк, який захопив 3-місячний Розі.
У міліціонеру також додано, що відверта собаки вартість свого власника дорого, так як «направлений» Додж Неон не підлягає відновленню.
Тепер цуценя, яка випала на користь власника, береться з нехарактичною явністю.
р.
-img9---
Джерело: www.liveinternet.ru