2501
Купальник. Адреналін для Бетмена
1,1 км Де виростає крила
Принцип купальника (перекладається з англійської мови. "купівля" - MH) чоловік подивився на кальмарів-флієрів. План гризунів з дерева до дерева за допомогою мембрани, яка простягається вздовж тіла, оскільки вони розширюють ноги. У 30-х роках минулого століття був винайдений перший купальник. Тим не менш, він зробив ще 60 років, щоб принести свій дизайн до розуму. По-перше, необхідний костюм, щоб інтегрувати парашут (необхідний для посадки), щоб він не заважав планування. По-друге, протягом тривалого часу не вдалося зробити оболонки-крили, які дозволяють передбачувано контролювати купальник.
2,2 км Французькі ребра
Сучасний купальник з'явився тільки в кінці 90-х років. У цьому костюмі були витягнуті дві мембрани, коли парашутист поширив руки в сторону, а третій, коли ноги простяглися. Всі три крила складаються з двох шарів матерії, верхньої і нижньої, і завищені при надходженні повітря через впуски повітря, розташованих в передній частині костюма. Крім того, в мембранах пришивали жорсткі ребра, які допомогли крила зберегти свою форму і змінити аеродинамічні характеристики, коли людина почала пересуватися кінцівками. Цей костюм був придуманий французьким, кеанським парастропером і винахідником Патрік де Голардон. З тих пір всі купальники зшиваються за цими принципами, хоча дизайн постійно рафінований.
3. У Під крилом літака
мембрани фактично перетворюють весь костюм у крило. Для початку роботи потрібен вхідний потік повітря. У літаку цей потік створює двигун, відштовхуючи fuselage вперед. Коли парашутист в купальнику стрибає з літаючого літака, він відразу починає планувати горизонтально, так як він вже має високу початкову швидкість. Це найпростіший тип польоту в «покупці», і він зазвичай починається навчання. Однак в нормальній парашутній школі спочатку потрібно довести, що ви зробили принаймні 200 стрибків з звичайною парашутом. Цей досвід необхідний для того, щоб стрибати з літака без проблем і прийняти єдине правильне положення для регулярного відкриття куполи на посадці.
4. У КРАЇНИ
Швидкість, необхідну для горизонтального польоту (60-90 км / год) може бути отримана за кілька секунд вертикального падіння, під впливом тяжіння. Для цього потрібно піднятися на гору або, наприклад, будівлю і стрибати. Чим вище початкова точка, тим довше верхня частина падіння, тим швидше і далі ви літаєте по горизонту. А можна також планувати, скупчуючи на боці гори - це називається "проксіміті", і тут вам потрібна техніка, яка контролює купальник. Це найбільш ризиковані стрибки, але також найцікавіші, ефектні. Кожен хоче стрибати тільки в горах.
5. Умань Політ.
У купальнику ви не можете отримати висоту, площа крила занадто невелика. Але для сенсу польоту досить, що хороший парастропа в хорошому костюмі летить в середньому на 22,5 м горизонтально для кожного втраченого метра висоти. Для подолання в цьому режимі 10-20 км, стрибки з літака досить відчутна. Політ в купальнику - це незалежний спорт, але вітер може заважати тільки в момент запуску з фіксованої точки початку. Наприклад, це не дозволить вилетіти з скелі. У польоті немає проблем через турбулентність. При швидкості висадки ви просто перемикаєте будь-які повітряні струми.
6. Груша.
Щоб стрибати в купальнику, на відміну від звичайного хмарочосу, не можна звикати до. Скарга завжди. Це лише те, що страх відрізняється. Поступово ви починаєте розуміти, що вона має багато оцінок, ви навчитеся керувати нею. Насправді, потрібно зробити дуже простий, в плані моторних навичок, рухів, але в стані сильного стресу. Це тільки практикується постійними стрибками. Завжди краще стрибати трохи, але регулярно, ніж багато, але пити. Так що психіку не згасає.
7. Ризик.
Він завжди там. Але є регулярні умови, і є за межами звичного каркасу. У другому випадку ви аналізуєте ситуацію і дізнаєтесь, що робити. Якщо це регулярна практика стрибка (третя в день, я стрибнув 50 разів) і я не схожий на це, я проходжу вниз. Але якщо я збираю експедицію до цієї точки протягом 1,5 місяців і немає інших шансів стрибати, то я готовий взяти великий ризик. Коли я стрибав з Мон-Бланка влітку 2011 року, був непристойний вітер. Але після того, як мислити про те, куди я б не виходив, я вирішив діяти. Політ дійсно не ходив за планом, я не доходив до підніжжя гори, але благополучно приземлявся на заказнику на Буренві льодовик. І, наприклад, рік тому в вершині гори Шивлінга в Гімалаї (6420 м) довелося витримати кілька днів, чекаючи на право погоди. В результаті: пропущено більше 4 км горизонтально на швидкості близько 200 км / год, різниця висоти становить близько 2200 метрів.
8. У ВІНГ ТА СПОРТ
Авіаційні рейси вже визнані Міжнародною Федерацією аеронавтики як спорт. Тим не менш, якщо ви можете конкурувати тільки в груповому будівництві фігур в повітрі - грубо кажучи, що має більш чітке місце в польоті учасників. Крім того, в горах є безліч неофіційних конкурсів у варіантах катання. В основному ці стрибки з GPS-сенсором, який захоплює дані на швидкості, діапазоні та якості польоту. Наприклад, я прискорив до 200 км / год, а рекорд швидкості 363 км / год. Але люди, по-великим, стрибають не за спортивні досягнення, але для почуття польоту. Людина може уявити, що гірська їзда, ніколи не побував у горах. З наплічником ви йдете вгору - у вас є достатня фантазія. І як я відчуваю, коли я вільно рухається в об'ємному просторі, я не можу сказати вам. Але варто ризикувати.
9. Навігація Хто найкращий?
Я кращий у світі в базовому кліматі (це поєднання стрибків і купальників). Кращий, адже він підкорив більш воістину складну вершину в купальнику, ніж будь-який у світі. Для тих, хто розуміє: Ельбрус, Ушба, Маттерріг, Ульветана, Тюнгеспірсен, Голтанна, Сьєрра Торре ... Планує стрибати з Everest. Якщо ви не бажаєте ловити.
Мартальність
1,1 км Перельоти в купальник при відході з літака, за статистикою, не більш ризиковані, ніж звичайні парашутні стрибки. У цьому випадку оцінюється, що за 100 000 стрибків є 1 жиру.
2,2 км Перемичка в купальнику з нерухомих об'єктів, таких як гори або споруди набагато ризикують. Вони відносяться до так званого B.A.S.E. стрибка (Будівництво-Антенна-Спан-Сантерт, "будівництво-антена-бридж-земець"). Цей тип екстремальної активності вважається найбільш небезпечним у світі - 1 в 2000 стрибки призводять до смерті парашутиста.
Ми можемо добре літати.
1,1 км Застібки блискавки для швидкого виходу ніг на посадку
2,2 км Задня крива протоки
3. У строй
4. У Побічні протоки крила
5. Умань Передня напівтверда кромка крила
6. Жнівень Парашутний пакет
7. Про нас Парашутне відкриття ручки
8. алтаймер
9. Навігація Лопки для аварійного бокового крильця
Ваш текст за посиланням. й
І ось ще одне відео.