Старе Автомобільне місто: Найвищіший автомобільний цвинтар

Багато людей, ймовірно, читали S. King's Pet Cemetery. З якоїсь причини ця книга була першою, що я думав про те, щоб побачити вибір фотографій в продовження повідомлення. Old Car City - найбільший і навіть містичний цвинтар старих автомобілів у світі. Я запропоную йому подивитися в продовження повідомлення!

Old Car City - це найбільший в світі торговий центр. Це не полігон, але реальний цвинтар. З'явився в результаті сімейного бізнесу розбирання автомобілів, заснований в 40-х роках минулого століття.
батько поточного власнику після того, як купили розбиті автомобілі, заробляючи гроші на продаж старих частин. У сімдесятих він раптом усвідомив, що його місія врятувати американських автомобілів від вимирання і почав купувати автомобілі на сотні. Він взяв вагони на велику ділянку землі, що він володів, де вони просто стояв. Нагадуємо мені більше психічних захворювань, ніж рятувальна місія. Історія знає подібні приклади з іншого боку океану. Тоді він загинув, і відвал пішов до сина. З роками блиск хрому затемнений, ті тіла стали покриті іржі, а салони моху і величезна колекція перетворилися в величезний автомобільний цвинтар. Тепер він продає квитки на в'їзд, зателефонувавши на місце «найбільша колекція світу» та рай для фотографів. Якщо перша заява дуже суперечлива, другий абсолютно вірний. Варто провести день окремо з старими американських автомобілів. Де ще ви знайдете те, що природа?
р.

, Україна

226110

доб.

Габаритний зображення

Габаритний зображення

до 1 2 3 4 5+

620386

доб.

р.

р.

р.