15 зображень.
Так, я отримав деякі веселі переривання на роботі. Низька вартість APC Back-UPS RS 500 (BR500CI-RS, потім просто BBP). І все буде дрібним, але зараз це час і почав не впасти на ці батареї BBP. Самі працівники BBP, але немає огірка. Потрібно замінити. Але потім виникла проблема, оригінальні огороджувачі від виробника (укладені з APC є RBC 114), як і 2 тис. дерев'яних, незважаючи на те, що ці BBP самі собівартість 2500, і ви можете отримати їх тільки в Москві. Як ви всі знаємо, Москва не вся країна. Крім того, сам APC довгий час був оригінальними акумуляторами, що надягають тільки в верхній конфігурації, але в такому г ... тільки китайські аналоги. Покупці постачальника можуть бути схожими. Там він був радий, близько 700 рублів кожен буде, але проблема полягає в тому, що потрібно замовити з вузьких і партії не менше 100. Я спалю. Ми робимо щось. Я вирішив спробувати поставити інший акумулятор, найбільш поширений і який можна отримати без проблем, звичайно, аналог, за класифікацією APC є RBC 2,2 км (CrEstice drew на BPP довго тому, щоб відзначити, що не працює)
Ось деякі фотографії для порівняння батарей.
У висоту і довжину вони точно однакові, всі різниці по ширині. RBC 114 шириною 51мм і RBC 2 шириною 65мм. Напруга однакова, потужність РБК 2 буде більше. Це означає, що якщо ви керуєте гвинтом цієї батареї, BBP буде трохи довше зберігати комп'ютер після виходу живлення.
Ну, тут ми йдемо. Зніміть м'якоть з хворого, відкрутіть 2 гвинти, а ще 4 гвинти від ас. Видалити кришку.
Ми бачимо цікаві речі, місце під різною батареєю, але поставити її заважати надлишок пластику, тому ретельно зроблено для нас APC.
Про нас
Ми приймаємо інструмент: бурі ріжучі і гнуті circlocutci.
Ми розбиваємо речі.
29712361
Це не акуратний, але я не соромлюся там.
Ми трохи розширюємо вікно для підключення дроту.
Ми.
Маленька порада, важка. Зберіть, з'єднайте огірок, злегка вирівнюйте дроти і накрийте боковину. Далі перевертаємо, і збираємо до кінця в цьому положенні. Полегше переміщати дроти і плата піднімається парніше.
Твіст.
Це все. BBP готовий йти.
Пробити