Чоловіча винахідливість

Ця історія стала близько 3 років тому.
В той час, мій (на час) подруга і я був просто відступ. Я працюю, навчалася і робила побутові хори (очищення, приготування і т.д.). Це варіння.
По собі, я не дуже швидко, але деякі продукти просто від дитинства не можна їсти. І сталося, що моя подруга варила всі страви з цих продуктів тільки. Я не можу стояти більше і сказав її, щоб розпочати приготування їжі, яку я використовував. Я чую щось, «Ви не любите, як я варю!» Я на плиті весь день! А ти! Я спокійно сіла і закінчив овочну тушку, яка з дитинства викликала мене до блювоти, а разом з тим прийшла план помсти.
Шукаю вперед, кілька днів до того, як ми пішли покупками, і моя подруга дійсно сподобалося зимові черевики (він був осінній). І так наступний день, коли я отримав додому від роботи, я назвав мій подруга, займаючи сумку з назвою магазину, яку ми були в.
Я кажу її:
Ви пам'ятаєте, коли ви скаржаєте, що ваші ноги були холодними у старих черевики?
«Так, солодкий ____», - сказав він з відтіненням очей.
- Тут, для вас! Ваші ноги ніколи не замерзнуть (і я зроблю паку з гарною грою на обличчі)
до Що це таке? Чому потрібні черевики? дівчині шути на мене.
І тепер фраза для яких я купив ці черевики:
Вам не подобається які подарунки? Я шукаю їх за півдня! А ти!

І тоді я забули, що моя подруга мене побачила!
Тепер приготував, що моя мама варила, коли я ще живу з нею, а саме: котлети, стейки, картопля, пюре картопля, борщ, солянка, піл, червона риба, ковбаски, макарони, макарони, макарони в флоті, гречана з тушкованою та ін.
Зареєструватися

р.