Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Похитає страх

Деякі похилкові павуки можуть проходити для нешкідливих комах або навіть пнів, які допомагають їм багато під час полювання, але навіть ці дивовижні майстри камуфляжу далеко від гусениці з Коста-Рика.

Ця гусениця приймає протилежний підхід, гасіння як змія в спробі відлякутися від престолів. Яскрава зелена гусениця-змія може ввести в оману навіть досвідчених ентомологів. Його схожий на рептилій просто неймовірний. Цей ефект досягається завдяки незвичайній формі тіла і візерунка. Тіло гусениці розширюється до кінця і містить візерунок, який виглядає як змія очі.

Професор Данила Янцена захопив образи рідкого комахи при роботі з каталогами гусениць. За його словами, є представником видів гемеропланів. Вчений примітив, що кунтування гусениці нагадує змійку не тільки зовні, вона також повторює звички рептилій.

Коли він знаходиться на личинці, перш ніж перевернутися в молитву, це може призвести до того, що він відчуває загрозу – навіть незважаючи на те, що він не контролює перекус.

Професор Янцен, біолог в Університеті Пенсільванія, фотографував комаху в межах зони консервації Гуанакаст, Коста-Рика.

«Для нормальних людей, це гусениця може виглядати дивним і страшним, але для мене це прекрасний і дуже цікавий екземпляр», - сказав він Mail Online.

Згідно з вченим, майже кожна гусениця в Коста-Ріці здатна самостійно розбиратися. Багато з них можуть виглядати як щось зовсім інше, наприклад, лист або відділення.

«Уже роки я бачив і фотографував так багато різних видів буряків, які я майже перестав дивуватися, але є ще види, які ви не можете залишитися байдужими. й

Янцен навчає катарсів в Коста-Рика з 1978 року і є експертом з інсекції з півстолем досвіду. Він проводить шість місяців в університеті і другу половину в Центральній Америці розчісування звичок незвичайних істот, як це гусениці.