Бразильський чоловік виконує 10 операцій, щоб стати азіатською

25-річний Бразильський Макс, який захоплюється Південнокорейською культурою, зокрема корейською драматичною драмою та місцевим музичним жанром K-pop, вирішив наблизитися до своїх ідолів і змінити свій зовнішній вигляд за допомогою пластичної хірургії. Тепер Max - це брюнетка, він має азіатську оку, і він змінив свою назву до Xi'an. Його вірні коріння тільки виводять ніс, повідомляє Mail Online.Бразильський чоловік виконує 10 операцій, щоб стати азіатською

Ця ідея прийшла до нього після року в Університеті Dongseo в Південній Кореї. З 19. Бразильський чоловік виконує 10 операцій, щоб стати азіатською

В цілому юнака мала пройти 10 операцій загальною вартістю $ 3,000. Ця столиця була достатньо, щоб отримати зовнішній вигляд рідної Азії. «Я не боявся, що щось б не було, я б сказав, що на обличчі було б страшно, але це було добре». Я шукаю великий, він був процитований як кажуть видання. Бразильський чоловік виконує 10 операцій, щоб стати азіатською

Крім хірургічного втручання, щоб змінити форму очей, бразильці фарбують своє волосся чорною і зношують темні лінзи. «Всі є тільки одне життя, і кожен повинен бути тим, що вони хочуть бути». – Макс Бразильський чоловік виконує 10 операцій, щоб стати азіатською

Після того, як Max розмістив свої фотографії в мережі, його реінкарнація позитивно оцінили тисячі користувачів Facebook. Азій сказав, що батько підтримав ідею, але його матір реагував з непорозумінням. Бразильський чоловік виконує 10 операцій, щоб стати азіатською р.

Джерело: 24smi.org/news/16339-brazilec-sdelal-operaciyu-i-stal-aziatom.html