627
Праве Сім'я Фотографії
Хороші хлопці. Основними героями в «сторії Себастьян» є його два сини, молодший Яцек і старший Кшиштоф, а дружина Агнешка. Іноді в рамі одержують батько сім'ї, собаки з цуценят і сусідніми дітьми. Всі вони, навіть курки, щасливі позувати для фотографа.
Навчання плавати.
Три посмішки.
р.
Народження друга.
Недільний філософ. «Я живу себе в світі. Я не заважаю своїх тонкощів, але замість того, як він пише для мене фотоісторій, які я намагаюся захопити з камерою в секунду.
Русти великий.
Сімейний бізнес.
Періоскоп.
Дослідження
20Л.
Сухе очищення.
Поза «69»
Куряча нитка.
3610Р. 4200Р.
Історія.
Р
Ормо загінал.
Камера вкрадена!
Портрет шлюбу.
Фотое.
Згортання.
Новачок.
Сусіди. «Я чутлива людина. І я хочу уважно дивитися світ. Особливо людська поведінка. Кожна людина відрізняється і має щось особливе про них. й
р.
Щасливі точки.
Нескінченні молитви.
р.
Добре погано.
р.
Брокені мрії.
Дві мами. «Я люблю своїх тварин. Вони найкращі друзі, несамовиті та вірні. У мене є два великі собаки, скеля і Господи, і три цуценята: Кола, гручіа і Кропивка. Всі вони живуть під тим самим дахом з котом і провиною свиней. й
Навчання плавати.
Три посмішки.
р.
Народження друга.
Недільний філософ. «Я живу себе в світі. Я не заважаю своїх тонкощів, але замість того, як він пише для мене фотоісторій, які я намагаюся захопити з камерою в секунду.
Русти великий.
Сімейний бізнес.
Періоскоп.
Дослідження
20Л.
Сухе очищення.
Поза «69»
Куряча нитка.
3610Р. 4200Р.
Історія.
Р
Ормо загінал.
Камера вкрадена!
Портрет шлюбу.
Фотое.
Згортання.
Новачок.
Сусіди. «Я чутлива людина. І я хочу уважно дивитися світ. Особливо людська поведінка. Кожна людина відрізняється і має щось особливе про них. й
р.
Щасливі точки.
Нескінченні молитви.
р.
Добре погано.
р.
Брокені мрії.
Дві мами. «Я люблю своїх тварин. Вони найкращі друзі, несамовиті та вірні. У мене є два великі собаки, скеля і Господи, і три цуценята: Кола, гручіа і Кропивка. Всі вони живуть під тим самим дахом з котом і провиною свиней. й