436
Углість Держателя
Літо, сонечко. Скільки дівчат різного ступеня тяжкості на вулиці! Для мене вони красиві і нічого більше, ніж краєвид. Елементи декору літнього міста. Я розумію, що я запекла. Звісно, глибоко, я хочу, що я мав красиву подруга, але ми живемо в реальному світі. Коли я був 16, я даю підручнику до однокласника. Я ще не пам'ятаю, як вона опускає очі і скручував її, коли вона доторкнулася руки без погляду.
Я був одружений 14 років. Є багато людей, які дивують це. Більшість з них, коли вони бачать дружину, скажуть, "Офісний курс". Так, моя дружина також має «нестандартний» зовнішній вигляд, придбаний в підлітковому віці. Ми не лежимо один одному про красу, уникаючи теми зовнішнього вигляду. Моя дружина - чудовий супутник, чудова господиня і мати двох чарівних дівчат. У нас є діти. У віковому періоді, в якому починався загиблим батькам.
Порода старшого віку, як правило, є показником ставлення до людей, які не вписуються в поняття «нормального». Хтось бесід в консультації «Вагітна!» Дівчина народилася з рахунком 9-10 на масштабі Apgar, і відразу почала говорити про прийняття: «Як багато нормальних батьків можуть мати щастя, щоб підняти таку здорову дівчину!» Відхилено. «Чи не забереш тебе з будь-якої точки!» Вона сказала на розряді. Тексти пісень, а це означає: Тільки тоді ви отримаєте нічого для неї!
Велике ставлення, спасибі. Другу дружину дівчині вирушили на народження в США. Так, до розряду «нормального» ми можемо дозволити собі щось.
"Оплатити для бізнес-класу і літати з цими фейками!" - це вихід середнього віку людина, яка висловила відвідувачів рейсу з Роттердама про місяць тому. Під час польоту він непристойно розповів своїм супутникам, що таке билінг може бути тільки російською авіакомпанією. Я погоджуюсь: останні червня в Майямі, один з наших співвітчизників був викинутий з готелю, тільки тому що він назвав мене перевернути.
Не вдалося знайти нормальну роботу після закінчення навчання. Робота в MUP для мінімальної заробітної плати — багато людей думають, що це буде справедливим, але ви не вірите, що це — ви хочете жити. І світ бачити, і в океані плавати, і мати просторе і комфортне житло. Я був змушений шукати можливості і нішу для мого бізнесу. Працює. П'ять років тому я продаю його, організувавши трохи вигідно, але менш неприємний бізнес. Задоволення себе та моїх співусів, які взяли на роботу клієнтів-учасників нарад. Про нас Не в цьому житті.
Я не хочу, щоб любити мене, я не потребує вашої підтримки. Я добре організований життя, що не порушує права. Я хочу, щоб трохи менше не втратити свої погляди.
Я був відключений з народження. Ви не будете любити мене, і Бог нададуть вам, що на народження дітей ви не зустрінете п'яний акушер, який поспішає продовжити бенкет. Але так само, як моя дружина... Не складно: регулярний автобус і втрачений контроль КАМАЗу. Це його. Весь ідеальний малюнок, гладка шкіра без рубців і спортивного способу життя літати в Тарара. І на місці настає ендопротез колінного суглоба, результатом роботи пластичних хірургів, які спробували компенсувати численні пошкодження м'язів і нервових закінчень обличчя, і один «хряний» вухо, який ви вже встигли приховати під волосся. Я не зателефоную вам, щоб ви думаєте про це.
Як ви відчуєте, коли ви відчуваєте, що суспільство буде винагородити вас?
--img2---
Джерело: zadolba.li