Ми пам'ятаємо.

Марвін Джон Геймер (Marvin John Heemeyer)
28 жовтня 1951 – 4 червня 2004
У будь-якому випадку, був цей хлопець з столицею М. Марвін Хім'єр.
У місті Гранбі, Колорадо. Місто мікроскопічне, 2200 жителів. Він мав майстер-клас, з магазином. Як я розумію, він офіційно придбав земельну ділянку під цією майстер-класом досить гідні гроші на аукціоні (щодо близько $15,000, для якого він продав його частку в великій автосервісі в Денвері).
Також, як хобі, він побудував сноуборди і взимку поїхав їх по Гранбі молодят. Як ліму. Він навіть мав ліцензію, щоб зробити це (я ніколи не знав, що це може бути ліцензовано на всіх). На мій погляд, дядько був досить непоганий і надзвичайно смішний. У той час як багато людей описали Гемейєр як подобний хлопець, інші сказали, що він не був кимось перехрестити. Подається в один раз в ВПС, аеродрому техніку, а з тих пір він послідовно працював в інженерно-технічній частині. Він жив, щоб бути п'ятдесят-двох років, не одружений (де там є сумна історія любові в його часі shook).

р.

На території цементного заводу Гора Парк Ін. Управління рослинами вирішив розширити виробництво, побудувати ще одну технологічну лінію. Приймав землю до цього. Як в таких випадках купити земельну ділянку, не варто пояснити - у своїх друзів всі люди дорослі, з Росії та її оточення, ви розумієте все. В результаті були придбані всі ділянки, крім готової майстерні Марвіна. Я думаю, що він запропонував гідні гроші на ділянку, але Himayer, здається, взяв принцип в цьому випадку. Чи можливо щось інше. У 2002 році він підпорядковував себе і, звичайно, не вдалося.
В цілому, відчайдушний культурно вирішувати питання, людина почала отрути. З усіх земель навколо майстерні вже належали заводу, всі комунікації та в’їзд до будинку були заблоковані. Марвін вирішив повернути ще одну дорогу, і навіть купив декоммісію Д-9 бульдозер з відновленим двигуном. Тут же використовується «Газпром» в полях поля:
Адміністрація міста відмовилася від дозволу на будівництво нової дороги.
Банк скаржав про реєстрацію іпотечного кредиту і загрожував забрати будинок. Кілька разів прибули податок на податки з роздрібної торгівлі, пожежний інспектор, Санепіднадзор, останній написав штраф за $ 2,500 за чарівність «роз'ємних вагонів на майно і не гачеться до лінії каналізації» – це було, згадувалося, було про авторемонтний магазин. Марвін не може з'єднатися з каналізацією, тому що земля, на якій копати, також належить до рослини, а рослина не поспішає дати йому таку дозвіл. Марвін платив. При надсиланні короткої замітки - "Коварди". Через кілька місяців він сидів у майстерні. У цей час батько загинув, Марвін пішов, щоб захопити його і поки він був відхилений, він зрізав вогні, воду і ущільнюв майстерню.

Нарешті, 4 червня 2004 р., Хімаєр взяв бетонну помста. Для всього.
Виявляється, він працює на бульдозері на рік і навпіл. Пришийте його з дванадцяти міліметровими сталевими листами, укладаними пластом цементу. Обладнаний камерами з відображенням зображень на моніторах всередині кабіни. Обладнані камери з системами очищення лінз. Я поклав холодильник в салоні. Я завантажив його водою, пивом та закусками. Поставте маску газу вниз. Два Ругери-223 і один Ремінгтон-306 з боєприпасами. Я отримав. За допомогою пульта дистанційного керування він опустив ще одну бронетанкову коробку на шасі, заблокувавши себе всередині. Я залишив гараж на 14:30.

Марвін зробив список цілей заздалегідь. Будь-який, хто відчуває необхідність помсти. Іноді, як він кладе його в ноти, розумні чоловіки повинні робити необґрунтовані речі.
Почати з того, він поїхав через територію рослини, ретельно розмножуючи будинок управління рослинами, виробничі майстер-класи і в цілому все до останнього зсуву. Тоді я переїхав по місту. Зняти фасади з будинків депутатів міської ради. Зняти будівлю банку, яка спробувала натиснути його через дострокове погашення іпотечного кредиту. Зняти будівлі газової компанії Ixel Energy, які відмовилися від штрафу заповнювати свої кухонні газові циліндри, міський зал, офіс міської ради, пожежний відділ, склад, кілька житлових будинків, що належать до мера міста. Він переніс редакцію місцевої газети та публічної бібліотеки, коротко розкриваючи все, що було все, щоб зробити з місцевими органами влади, включаючи їх приватні будинки. Він добре знає, хто йому належить.

-img3---

Вони намагалися зупинити Himayer. По-перше, місцевий шериф і його помічники. Нагадуємо, що бульдозер був обладнаний стентом броньованої броні. Місцева міліція використовувала дев'ять револьверів і дробовиків. З чіткими результатами. Зеро. У зв'язку з тим, що місцева комісія була попереджена. Потім лісові хребти. СВАТ мав гранати, тримачі мали напади. Декілька особливо зяючі сержант стрибають з даху на бульдозерну витяжку і спробували скидати гранату в витяжну трубу. Важко сказати, що він хотів досягти - син біта Хім'єра, як він вийшов, поставити бар в ньому, тому єдине, що бульдозер втратив трубу сам. У сержанті, звичайно, все ще живий. Водій не взяв рогатку - монітори були видимі в газовій масці.
Хім'єр активно вогневий через амбразаци ріжуться в броню. Не було боляче його вогнем. З того, як він зняв над головою. Просто покласти, на небо. Тим не менш, міліція не заважала підходити до нього. В цілому і підраховуючи своїх діапазонів, які збирають близько 40 осіб. Бульдозер приймав понад 200 хітів від усього сервісу револьверів до M-16s і гранат. Вони спробували зупинити його з глухим скребком - "Кат" без особливих труднощів подрібнити скребок назад в фасад магазину і залишити його там. Єдиним досягненням був радіатор, що простягається струменем - проте, як показує досвід роботи нашої кар'єри, такі бульдозери не відразу ж звертають увагу навіть до повного збою системи охолодження.
В кінці було виевакуйовано 1,500 мешканців і блокувати всі дороги, включаючи провідну Федеральну трасу Денверу No 40 (закриття федерального шосе було особливо шоковим).
Війна Хім'єр закінчилася 16:23.
До палі, Марвін вирішив розірвати невеликий оптовий магазин Гамблі. На мою думку, не було нічого більше, щоб знезаражувати, ще не було скрапленого АЗС, але його вибух знищило половину міста, не знаючи, де будинок мера і де сміття. Бульдозер зливається рублом даху, вона застрягається і застигається.
поліцейські бояться підходити до бульдозера більше двох годин. Потім отвір в броню було зроблено протягом тривалого часу (три пластикові заряди не дали бажаного ефекту). Коли броня, наступного ранку, нарешті, пробивав автоген, водій вже півдня загинув. Останній картридж Himayer зліва для себе.

-img4---

«У місті виглядає як торнадо, що прокинувся через неї.» Місто було дійсно пошкоджено $ 5,000,000, завод - від $ 2,000,000. На вагу міста це означало майже повне знищення. Завод ніколи не відновив з атаки і продала територію разом з руїнами.
Бульдозер деякі розумні люди хотіли поставити на тумбу і зробити пам'ятку, але найбільш наполягати на його розплавці. Жителі міста це викликає, як можна вгадати, виключно змішані емоції.

-img5---

Джерело: marvin-heemeyer.com