Похід до Тулуза?

Назад у вересні 2013 року я написав про зарахування у французькому університеті Тулуза. У січні відбувся запис. І тепер були підтверджені люди, які були обрані.

Деякі люди попросили питання і спілкувалися в коментарях, інші вважають за краще писати питання мені у людини. Але я впевнений, що дуже тихо відправляю документи, не кажучи вже нікому. Я хотів би скористатися дата підтвердження запису та підрахувати читачів, які подали документи та ті, хто отримав позитивну відповідь.

Я також відповісти на питання одного з реєстраторів, інформація може бути цікава іншим. Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до обговорення.

Я не розкриває свою ідентичність, я не знаю, якщо він хоче рекламувати свої плани на виїзд.

Вони відповіли мене з університету і відправили мені запрошення, але є пара нюансів, які ніхто не може уточнити і буде дуже вдячний, якщо ви відповіли. Запрошення заявили, що 16 вересня та 17 вересня будуть тести на вступ, намагались дізнатися, яким чином необхідно мати тести та який рівень французької мови для проходження (у моєму випадку французька майже нульова) і яку мову навчається? і останнє питання, чи буде видана віза до дружини, і чи може вона йти з мною, і що має бути сума на рахунку для відкриття візи (дотримання мінімуму)? Більшість питань стосуються консолі. . й
Вітаємо! Насправді, з цього повідомлення я дізнався, що запис був закінчений.
Якщо ви не отримали підтвердження, ви, ймовірно, не будете. Спробуйте наступний рік.

Не потрібно боятися випробувань. Вони не спрямовані на вилучення будь-якого, але визначають на який рік навчання і в якій групі ви запрошуєте.
Я прийшов з нульовим знанням французької мови. У тесті він відповів на випадковому, навіть не спробував отримати правильні відповіді. Відповідно, я був включений в перший рік у найслабшій групі, яка дуже добре підходить мені.

Викладання французької мови. Але на першому етапі активно використовується мова входу, тому не хвилюватися.

Інформація про візу може бути застарілою, але в моєму часі вона була наступним чином: посольство видала студентську візу протягом 3 місяців, а після вступу в університет, префектуру в Тулузі вже видала студенту «відповідність посвідки» за рік вже на місці. Після цього на місці проживання ви можете змінити університет і перейти в інший регіон.

На візі для дружини мені здається, що краще піти самостійно, і турбуватися про її документи, коли ви отримуєте річну посвідку на проживання. Це знизить кількість грошей, необхідних в рахунку. Я не пам'ятаю, які суми потрібні, тому я заохочую людей, щоб поділитися відповідною інформацією.

Питання від зареєстрованих і просто зацікавлених, ймовірно, набагато більше. Давайте спробуємо відповісти на них.

Джерело: habrahabr.ru/post/225139/