Ісаак Асимов. Історія досягла точки, де людство більше не допускається до феуд.

Всім безкоштовно вірити, що вони хочуть. Я зроблю всіх вірних,

Я не знаю точну дату мого народження. Я народився в Росії коротко після революції – хаос зацарював, ніхто не зареєстрований, і незважаючи на те, що, звичайно, у мене є день народження, я не впевнений, що я народився в цей день.

Моє батько думав, що газети і журнали, які продаються в його магазині, були сміття, і він не дав мені читати їх, але він дав мені наукову фантастику. Я думаю, що наукова фантастика мала щось робити з наукою і принесе мені користь.

Я не думав книжки, що б зробити життя; я навчаю біохімію і згодом став вченим. Одружена, подається в армію, мала два діти. І паралельно я тримала наукову фантастику в моєму запасі.

Найцікавіші фрази, які ви почуєте в науці, не «eureka!», але «це смішно. й

Я не маю художнього смаку, я не можу зробити пряму лінію навіть лінійкою.

Я не читаю багато, чесно. Коли ви пишете так багато, ви не встигли прочитати.

Історія досягла точки, де людство більше не допускається до феуд. Люди на Землі повинні бути друзями.

Я не думаю, що це можливо зробити всіх людей, які люблять один одного, але я хотів би знищити ненависті між людьми. І я серйозно вірю, що наукова фантастика є одним з посилань, які об'єднують людства.

Я постійно стружка з втратою ваги, тому що я люблю всі види їжі. Я люблю китайську, французьку, італійську кухню, польські ковбаси. Я часто їхати на російські ресторани.

Перше правило дієти: якщо воно добре смакує, це погано.

Я не люблю подорожувати, я ніколи не літаю літака, і я не люблю подорожувати. Цей факт спрощує життя - Я відмовляється від усіх запрошень, які притягують довгу подорож. Я сидю вдома у мирі та тихому з моїм письменником, книгами та любов’ю.

Я пишу весь час і нічого іншого – просто їсти, спати і поговорити з дружиною.

Жінка, яка уникає карель, не має несправностей.

Коли дівчина йде до хлопця, щоб поговорити про хімію, можливо, це хімія. Але коли мова йде про хімію один раз або двічі на тиждень, це не хімія.

Відповідальність не така важка тяга.

Я люблю писати нехудожню більше, ніж фантастика, і я люблю детективи більше, ніж наукова фантастика. Але більше я люблю писати в жанрі, чим менше грошей це приносить мені. Хоча я люблю писати наукову фантастику, вона продає краще; що я можу зробити це?

Я написав сотні книг. Я відчув, як я мав "на що-небудь". А потім було 200, потім 400, і я збираю писати, бо я люблю процес. В кінці, можливо, ніхто не подбає про те, що я пишу, і я знаходжу себе збитими.

Я переконаний, що нічого не може замінити книгу в майбутньому, так як нічого не може замінити його в минулому.

Я любив Зоряні війни, але Закриті зустрічі третього виду здавалося занадто гучним, іноді ступеню.

Не варто плутати мрії з реальністю. Сонце легко, мрія зачаровує; але якщо ви дійсно думаєте, реальність повинна жити до снів, ви трохи з вашого розуму.

Історія людства – хаос. Невеликі зміни призводять до великих непередбачуваних результатів.

Якщо людина не концентрує свою увагу на зброї і руйнування, міжзоровий рейс стане реальністю в сто років.

Бюрократія зростає для задоволення потреб розширення бюрократії.

Бог любить нас, але він не любить нас.

Я намагаюся знайти Бога? Бог розумний, ніж мене. Давайте йому намагатися знайти себе.

Біблії, якщо уважно читати, є найбільш потужними з усіх переконливих аргументів для атеїзму.

Сучасна теорія створення світу, за даними Біблії, звучить як його творець сидів і відвертує всю ніч.

Кількість населення планети продовжує рости, і ресурси виснажуються – так що їжа і енергія на Землі буде менше і менше. В кінці одного уряду країни буде усунено, що єдиний спосіб врятувати своїх людей, щоб знищити жителів сусідніх країн і прийняти їх надходження. Є два варіанти: збільшити смертність або зменшити дат народження; і так я думаю, що нам потрібна система добровільного контрацепції. Для цього жінкам необхідно зробити щось інше, ніж у дітей. Я навіть назвав радикальний фемініст.

Ви можете бути відхилені, коли образи, нанесені в розрив, людина повторює заспокоєння.

На відміну від шахів, в житті гра продовжується навіть після закінчення гри.

Чи є щось більш красиво в житті, ніж пошук відповіді?

В суть, ми ніколи не змінюємо, просто трохи старше і зморщуємо час. Але це нічого.

Якщо лікар каже мені, що у мене є п'ять хвилин, я не відірвав волосся. Я просто гонна тип трохи швидше.

Я відчуваю себе молодим, красивим і привабливим, але тільки кілька людей, близьких до мене, можна побачити її.

Трохи краще нічого.