Як ми зробили коляску для колісного параду

Моя да і я збуджусь (Я буду дзвонити йому мій дід пізніше) про взяття в парад коліс на 1 червня в нашому місті. Так як ми недавно придбали Ярику (мій сина) купальник і шапка, ідея виникла, щоб зробити судно з колісного крісла. До свята мало часу, а не 3 дні.
З Я був зайнятий з дитиною майже весь час, я не почав робити фотографії, але я думаю, що ви будете з'ясувати, як і що.
Так, з шматків фанери вирізають і закріплюють основу корабля.

Всередині фанери забиваються бруски для фортеці споруди і подальші вкладення до неї. Вся справа прикріплена до колісного крісла з кріпленнями для пластикових труб.

Сама маса, таким чином, встановлена в колясці (стара була взята, так що вона не була щільнювати нічого до неї)

Це не гарна картина. Про нас Це лук корабля, виготовлений з трьох фанери, підключених гвинтом. У фоні є сходинка, також зроблена дідом.

Я теж не відходив час, коли мій дід був зайнятий з чоловічими справами, я пришивав прапори від бруків діаперів.

Від залишків штор пришивається вітрила. Звичайний чотирикутник з петлями зверху і вниз.

Тим часом дідусь готує балясини для задньої палуби.

р.

Ви п'яте.

Це те, що він виглядає так.

Вирізає ведучі в старомодному шляху - з ось

850290 Р

Ось що сталося.

Він очистився, свердлить отвори і викручують кільця. Я зробив трос.

Р

Час робити боковини. Дідусь виготовляла його з ізоляції. Він спробував все на очах, але не змінив доведений: виміряти сім разів, відрізати один раз!

Зробіть вікна. Як прототип, це дитячий корабель.

Все, що йде в руки, приходить в руки.

Вікна вирізаються з того ж матеріалу, приклеюються до чорного картону.

Зворотній зв'язок. Пофарбуйте їх таким чином, з Рейками. Ви отримуєте ефект дошки.

Ми залишаємо її засихати на сонці. Дві боковини і спинки.

Тоді дід прикріпив спину степлером.

Прикріплюється до шурупів паркану для колодки. Або як місцевого мешканця Япа запропонували мені "вогненний" - лінійний паркан, якщо за даними наукового :

Це те, що він виглядає так.

Прикріплені боковини, як задня частина степлера.

майбутня капітанка уважно стежить за процесом, навчає навичок від діда.

Виробництво верхньої палуби: фанери, рейки. Я прив'язував сходи з ниткою. Уроки мараме, як дитина не була в вагові :

р.

Фарбування верхньої палуби. Трава бере на хороший червоний колір:

р.

Далі відбувається процес створення анкерних і всіляких локшин до нього. Ланцюжок фарбується. У фоні є добре, також дід зробив себе.

Звичайний консерватор фарбований в золотому кольорі.

Запуск ланцюга.

Ми кладемо пофарбовані сторони, все кріпимо знову до шурупів.

123456наступний

Прикріпіть на передній палубі. До речі, колодки заклепують рештками шпалер.

Ми прикрашаємо бантик. Також вирізати частину утеплювача, пофарбувати, прикріпити застібку.

доб.

Анкер знову вирізати з утеплювача, пофарбувати чорний і вішати на ланцюжку.

Виріжте листи.

Назва корабля.

Шаплерні вікна.

Ми висить вітрила і прапори.

Всі з них однакового ізолюють дизайн верхнього майданчика, сідають на клей.

р.

Повісити мавпи на промені.

Висаджуємо папугу.

... І ми парад. У категорії «Лідер» ми вперше пройшли.

999.00 Р

Джерело: льод27

-img41---