крила, ганку

Для травневих свят я вирішив закінчити ганку до заміського будинку.

Шнековий палі вже викручений 3 роки тому. Вигини були викручені, але я мав вагову ідею про будівництво і яка діагональна в фундаменті була коли я почала будувати будинок. 2 роки тому ви побачите його на фото. Ми укладаємо брус 150*150, контурні і пильні канавки для дошки 150*50.

39 зображень.

крила, ганку

2,2 км
Приносити пазки до нормального стану.

крила, ганку

3. У
Ось як це сталося.

крила, ганку

4. У
Ви можете побачити, як заварені палі. Ми кладемо дошку 150 * 50 з однією сторінкою на профіль зображення, який кріпиться до будинку, а інший в нашому пазі, а також закріплюємо дошку з кінця.

крила, ганку

5. Умань
Детальніше

крила, ганку

6. Жнівень
Далі закріплюємо дошку 25*100, кладемо гідроізоляцію, якщо є надлишок піни ми піни щось.

крила, ганку

7. Про нас
Детальніше

крила, ганку

8. У
Я на праву, мій батько наліво.

крила, ганку р.

9. Навігація
Заміряйте рубероїд, викладіть його вниз. Я вирішив, що це було краще, ніж нічого. Але з іншого боку, ми подаруємо все під ганку. Приходьте, що це зроблено.

крила, ганку

10.
Моя сина, топ-самопомічник.

крила, ганку р.

11.
Поставте утеплювач, найдешевше я знайшов в магазині, ганку буде злегка ізольовано.

крила, ганку

12.
Поставте в 1.5 ліжка десь в 2 шари. Тап-гап звичайного, але вирішив, що вирізати утеплювач і викинути 10-15 сантиметрових стрічок того, що краще вигинати. Що таке ас?

крила, ганку

13.00 р.
Дошка 25*100 зверху. Тут можна побачити, що ганку вийшов гладким, незважаючи на скручені палі.

крила, ганку

14.
Вони викручують дошки, відрізають все додатково. Мій син взяв роботу.

крила, ганку

15.00 р.
Детальніше

крила, ганку

16.00 р.
Накладаємо 9мм на 25к.

крила, ганку

17.00 р.
Павло готовий. Отже, в основному, я побуджу каркасне крило. Сам будинок виготовлений з sip панелей. За 2 роки мишей не їсти його, ми не вмирали, вона не розпадала, і навіть, до сюрпризу сусідів, вона має достатню кількість кисню.

крила, ганку

18 років
Я готовий до стін. Я, хто навчився різати кругом. Так, я блюво.

крила, ганку

19.00 р.
Натягнувши дошки, вимірюється, відрізаємо додатково.

крила, ганку

20.
Подруга і сестра чоловіка прибули, робота була окропом, стіна була майже зібрана. Я піну всі елементи дощок, які доторкнуться OSB, так щільно.

крила, ганку

21.
Стіна була покладена, закріплена з укосами.

крила, ганку

22.
Внутрішній вигляд.

крила, ганку

23.
Залишається від будівництва однохспльних панелей, вішуючи її в частині другої стіни.

крила, ганку р.

24.
Я не мав часу фотографувати. Оздоблення другої стінки і викласти третій до того, як вони пришивають її. Вони побудували каркас даху. Я бажав тільки таку дах - три крокові. Я не рахував на що-небудь, я маю на увазі, якщо я можу тримати 3 стрибки чоловіків, сніг буде триматися занадто.

крила, ганку

25.
Закріплюємо крокви.

крила, ганку Р

26.
Я пришив її з 25, я не встигла взяти картину, а потім ви побачите, як це було закріплено.

крила, ганку , Україна

27.
Вид зсередини, це мене, ізоляція внутрішніх стін.

крила, ганку

28.
Працює так.

крила, ганку

29.
Я не знаю, що я посміхнувся. Але подивитися щось цікаве.

крила, ганку

30.
Три стіни ізольовані.

крила, ганку

31.
Вид даху зсередини.

крила, ганку

32.
Стресні рафтинги, просто в разі. Все навантаження знаходиться на двох кроках, які жорстко закріплені до будинку, і вже на них відпочивають три решти.

крила, ганку

33.
Вид даху зсередини.

крила, ганку

34.
Почати пошиття стін зсередини.

крила, ганку

35.
Детальніше

крила, ганку

36.00 Р
...

крила, ганку

37.
Всі шви перед кріпленням і закручуванням OSB також пінують.

крила, ганку

38.
Зовні віконний отвір ще не п'яний, вікно ще не залишається.

крила, ганку

39.00 р.
Що сталося. Загальна вартість 20 тр. більшість з них – вартість ОСБ. Залишається матеріал, який ви можете побудувати інший гачок. Розміри: 3м*2м. Викинути зовнішній одяг і взуття досить.

Скажіть, скільки фотографій, щоб конвертувати один раз, тому що я провів одну годину ебать.
Умань

4741000 р.