крила, ганку

Для травневих свят я вирішив закінчити ганку до заміського будинку.

Шнековий палі вже викручений 3 роки тому. Вигини були викручені, але я мав вагову ідею про будівництво і яка діагональна в фундаменті була коли я почала будувати будинок. 2 роки тому ви побачите його на фото. Ми укладаємо брус 150*150, контурні і пильні канавки для дошки 150*50.

39 зображень.

2,2 км
Приносити пазки до нормального стану.

3. У
Ось як це сталося.

4. У
Ви можете побачити, як заварені палі. Ми кладемо дошку 150 * 50 з однією сторінкою на профіль зображення, який кріпиться до будинку, а інший в нашому пазі, а також закріплюємо дошку з кінця.

5. Умань
Детальніше

6. Жнівень
Далі закріплюємо дошку 25*100, кладемо гідроізоляцію, якщо є надлишок піни ми піни щось.

7. Про нас
Детальніше

8. У
Я на праву, мій батько наліво.

р.

9. Навігація
Заміряйте рубероїд, викладіть його вниз. Я вирішив, що це було краще, ніж нічого. Але з іншого боку, ми подаруємо все під ганку. Приходьте, що це зроблено.

10.
Моя сина, топ-самопомічник.

р.

11.
Поставте утеплювач, найдешевше я знайшов в магазині, ганку буде злегка ізольовано.

12.
Поставте в 1.5 ліжка десь в 2 шари. Тап-гап звичайного, але вирішив, що вирізати утеплювач і викинути 10-15 сантиметрових стрічок того, що краще вигинати. Що таке ас?

13.00 р.
Дошка 25*100 зверху. Тут можна побачити, що ганку вийшов гладким, незважаючи на скручені палі.

14.
Вони викручують дошки, відрізають все додатково. Мій син взяв роботу.

15.00 р.
Детальніше

16.00 р.
Накладаємо 9мм на 25к.

17.00 р.
Павло готовий. Отже, в основному, я побуджу каркасне крило. Сам будинок виготовлений з sip панелей. За 2 роки мишей не їсти його, ми не вмирали, вона не розпадала, і навіть, до сюрпризу сусідів, вона має достатню кількість кисню.

18 років
Я готовий до стін. Я, хто навчився різати кругом. Так, я блюво.

19.00 р.
Натягнувши дошки, вимірюється, відрізаємо додатково.

20.
Подруга і сестра чоловіка прибули, робота була окропом, стіна була майже зібрана. Я піну всі елементи дощок, які доторкнуться OSB, так щільно.

21.
Стіна була покладена, закріплена з укосами.

22.
Внутрішній вигляд.

23.
Залишається від будівництва однохспльних панелей, вішуючи її в частині другої стіни.

р.

24.
Я не мав часу фотографувати. Оздоблення другої стінки і викласти третій до того, як вони пришивають її. Вони побудували каркас даху. Я бажав тільки таку дах - три крокові. Я не рахував на що-небудь, я маю на увазі, якщо я можу тримати 3 стрибки чоловіків, сніг буде триматися занадто.

25.
Закріплюємо крокви.

Р

26.
Я пришив її з 25, я не встигла взяти картину, а потім ви побачите, як це було закріплено.

, Україна

27.
Вид зсередини, це мене, ізоляція внутрішніх стін.

28.
Працює так.

29.
Я не знаю, що я посміхнувся. Але подивитися щось цікаве.

30.
Три стіни ізольовані.

31.
Вид даху зсередини.

32.
Стресні рафтинги, просто в разі. Все навантаження знаходиться на двох кроках, які жорстко закріплені до будинку, і вже на них відпочивають три решти.

33.
Вид даху зсередини.

34.
Почати пошиття стін зсередини.

35.
Детальніше

36.00 Р
...

37.
Всі шви перед кріпленням і закручуванням OSB також пінують.

38.
Зовні віконний отвір ще не п'яний, вікно ще не залишається.

39.00 р.
Що сталося. Загальна вартість 20 тр. більшість з них – вартість ОСБ. Залишається матеріал, який ви можете побудувати інший гачок. Розміри: 3м*2м. Викинути зовнішній одяг і взуття досить.

Скажіть, скільки фотографій, щоб конвертувати один раз, тому що я провів одну годину ебать.
Умань

4741000 р.