738
Життя домашнього укриття для котів 12
Привіт, дорогі японські і японські жінки.
Дякую за допомогу, ми придбали сухі продукти харчування.
Дякую за допомогу і підтримку!
Їжа почнеться з другої фото.
Тільки 33 фото.
1) фут. Хлопець.
У 12 годину вранці, сусід, Таджик, вийшов біг, збиваючи на дверцятах, як божевільна людина, шутерінг: "Дівчаті, нехай йдуть, є кішка, ми боїмося братом, раптом гине" зима, ступені 25 хв, покласти на куртку, ran. Переправа на іншу сторону дороги, над землею, продувається через. Є брудна тканина, дріт простягається від неї до рейок, я приходжу ближче, запах кричав, він збиває мене. Ось кошеня, 4 місяці. брудний, страшний, його і як на нас. Нога в скоринці пу і крові, в загальному його нозі намотується до рейок, привезеного будинку, з боями, він протистояли. Починаємо обмочування дроту, виявляючи її вирізання ноги до кістки. Деякі з них лікувалися в клініці. Вони намагалися вбити нас до тих пір, поки вони пояснили, що ми просто забрали його. Дріт в області коліна до кістки, обрізається відмерлою тканиною, очищали всі рубці, боялися, що нога не може бути збережена((()) Заслужений тривалий час, всі процедури з страшними бортами, Павка не вірила нікому. Дякуємо Богу у нас є друг, хірург, військовий лікар, який сказав, щоб отримати мазь Іруксол і ідинол, вони миють. Повільно загострився, але через 3 роки пила тільки почала приходити до інсульту. Всім не підходять незнайомці.
Теплові охолоджувачі на бетонному поверсі)
2) Це машина, яка приносить нам їжу.
(3) продукти харчування, 15 сумки
4) немає хіпа, за допомогою якої вони повні, але піддон високий)
(5) котів мільйонерів) s.o. ціни в білоруських рублях (кільки все ще лякаються)
(6) Лева
(7) Booze красива
(8) Шишига, тепла, немає мозку)
(9) Тепло охолоджується
(10) Залишки охолодження)
(Багато)
11) Чуня
12) Сіма
79816918
13) Салива
Fefela в спеку)
15) Boulja, як завжди, просочить мій чай
(16) Fefela і прохолодний шланг)
р.
Дякую за допомогу, ми придбали сухі продукти харчування.
Дякую за допомогу і підтримку!
Їжа почнеться з другої фото.
Тільки 33 фото.
1) фут. Хлопець.
У 12 годину вранці, сусід, Таджик, вийшов біг, збиваючи на дверцятах, як божевільна людина, шутерінг: "Дівчаті, нехай йдуть, є кішка, ми боїмося братом, раптом гине" зима, ступені 25 хв, покласти на куртку, ran. Переправа на іншу сторону дороги, над землею, продувається через. Є брудна тканина, дріт простягається від неї до рейок, я приходжу ближче, запах кричав, він збиває мене. Ось кошеня, 4 місяці. брудний, страшний, його і як на нас. Нога в скоринці пу і крові, в загальному його нозі намотується до рейок, привезеного будинку, з боями, він протистояли. Починаємо обмочування дроту, виявляючи її вирізання ноги до кістки. Деякі з них лікувалися в клініці. Вони намагалися вбити нас до тих пір, поки вони пояснили, що ми просто забрали його. Дріт в області коліна до кістки, обрізається відмерлою тканиною, очищали всі рубці, боялися, що нога не може бути збережена((()) Заслужений тривалий час, всі процедури з страшними бортами, Павка не вірила нікому. Дякуємо Богу у нас є друг, хірург, військовий лікар, який сказав, щоб отримати мазь Іруксол і ідинол, вони миють. Повільно загострився, але через 3 роки пила тільки почала приходити до інсульту. Всім не підходять незнайомці.
Теплові охолоджувачі на бетонному поверсі)
2) Це машина, яка приносить нам їжу.
(3) продукти харчування, 15 сумки
4) немає хіпа, за допомогою якої вони повні, але піддон високий)
(5) котів мільйонерів) s.o. ціни в білоруських рублях (кільки все ще лякаються)
(6) Лева
(7) Booze красива
(8) Шишига, тепла, немає мозку)
(9) Тепло охолоджується
(10) Залишки охолодження)
(Багато)
11) Чуня
12) Сіма
79816918
13) Салива
Fefela в спеку)
15) Boulja, як завжди, просочить мій чай