Як ми грали WoT

Так WoT отримав у дітей. Все почалося з того, що в мій вільний час, відсмоктування солодкої лінь, я пам'ятав про рахунок, забутий протягом декількох років в цій онлайн-гра. Я не фанатика і я відіграю пару бійок на тиждень до того часу я вирішив стріляти десять хвилин. Це те, що мій син спійманий мене робити.

Він почав перепрочитати для цього моменту слабкість, що ігри не хороші, і це, як правило, непристойно сидіти за комп'ютером, коли неприпустимі діти присутні в будинку. Зіткнувшись через імітаційний rigor сяйво на очах танкових мух на екрані, було прийнято рішення влаштувати битву в квартирі ... для запаху, щоб говорити, війна пахви! Тим не менш, дружина не була вдома, і ніхто не не завадить ворога від вторгнення в наші мирні поля.

Основа нашої сталевої форелі була диваном. Дошка стільців, ковдр і подушок, колодязь, роль вежі була несухована кріслом. Цистерна для 2 членів екіпажу є механіком-драйвером і командир-рішенням. Армамент: 30 калібр пилососів гармати і екіпажу стрілецької зброї. У нас є багато скребкування! ентузіазм і хвилюванням антихіпації битви і дайте дітям ноги в танець.

Незабаром було створено танк, пропущено державну комісію, привезену до фронту і вніс в заспокійливий ворог. До битви, намагаючись на шкірі політичного інструктора, особняк показав вимирання з фільмів «Фієрська дуга» та «Війна як у війні». В бій кинувся екіпаж. І зараз почалася битва.

Танк, керований дочкою, відомий перегонами над грубим рельєфом, перетином річок на ходу і заспокійливим до гір в Сагачі. Син вміло очолював і вибивав гранати. Згідно з результатами «кращих» і черешів, можна припустити, що ворог зазнав важких втрат. Принаймні 20 броньованих монстрів знизилися на російський грунт, повторюючи долю всіх, хто занурився на нашу батьківщину!

Р

На жаль, я не змогла фотографії пітчингу з битви, бо багато впало на мене, і я змушений був грати в роль кучерявого фашиста, розтушуючи страшні загрози, заповнивши бров російський танк з бронетанковими подушками, і підкаберних кульок і видаючи ревніми кружечками dying supostats.
Але, на жаль, кілька дастарлі снаряди все ще зламали бджільництво сталевого серця і висівають російський танк, безстрашно розводять на останні вороги, заморожують на поле бою. Але браві танкери, залишивши вомба бойового комраду, кинулися до ворожої руки. І що сталося завжди, що ворог ламався і кинувся відступати, віджимаючи в паніці і блювотні рухи для занурення. Так помпудні плани охопити Росію від іншої несвідомої чудової, яка була спіймана і спокійною подушками в спальні, згорнулася. Там і кладуть на ліжко втомлену дочку і сміливо слизуться мелодія «Три танкери, три життєрадісні друзі», загорнуті в ковдру.

Ну, пошкоджений, але не розгромлений танк був обраний і почав вдихати дружній кіт Веня. Хто довгав над нашим будинком без будь-яких пострілів і агресії, але за допомогою любові і зволоження!

З.С. Чому це повідомлення? Не забудьте про ваших дітей, які люблять їх і грають з ними. В іншому випадку, з нашою індукцією та коннективою, комп’ютерами та телевізорами стануть їх освіченими. І це може призвести до надзвичайно поганих наслідків.