Вирішення проблеми черепахи

Блін. Я досить купити рибу. Ця тварина посіла шість місяців життя. Не тільки що, гальмівний, коматоз я б сказав, що навіть під ногами плутають. Проживає ніч. Ноп. У деяких сортах, іржі навколо кутів весь час, ламає щось, або їсти постійно, або вона буде відпочивати свою вежу в стіні, і до ранку. Не має зворотного редуктора. Сонце. І є два варіанти, або підійти, відштовхувати дружину,
Поверніть на світло, підніміть ліжко, знайте, що бульдозер і лікайте навколо шиї, або відчуйте любов і доторкайтеся, поки що істота гине. Ранок.
Ну, вночі, буває, потрібно піти в потрібний, або до холодильника, щоб отримати прибуток від чогось, піти, і тут цей тварина збоюється в темряві. Я мулюю, я падю, я лякаю бідну істоту. Дружина рубається, не використовується до неї.
Щоб відмітити істоту в ніч, він закручував його на дах.
акумулятор і світлодіод, в режимі миття. Тепер, вночі, у мене є ровер під моїми ліжками, синій ровер, який блискавки, пее-пе. Побачити хороший дзвінок. Але все ж, ріг буде відступати і стиглий. Я дивився чому. Допер. Спробуйте водіння автомобіля в темряві, ху? Про нас Я поставив супер яскравий світлодіод на її плечі. фари
Це як світло. Це мес. Вона кинулася зараз, і вона може бачити. Вона бродилася в темряві, як сліпий мускат. Вирішили одну проблему, потім. Арматура хороша. Tokma є болючим уповільнення цього ровера їзди. Я. Потім я кладаю трохи коліс на дно. З таких швидкостей, прискорення і перспективи, а потім
Я використовую для цього. Навіть навчився трохи їздити.
Ви кладете її на підлогу, ви встановлюєте напрямок, вона і ряди, з зав'язками, які. Дороге. На ніч вона навіть має маневри під шафами і ліжками. Розваги, ви bastard. Іноді гостям пропонують хрустки. Вони сидять, і тут йде від дивана в лампочках світла і на колесах окатізо, її вежа стане важливою, маршрут виявиться, і розгортається в іншу сторону. Гості в шоку, черепахи, теж. Хто говорить, що вони без мозку, huh?
Фак. Я був дражнити її. Він торкнувся пальцем на гарі, і це не встигнути закусити мене. Ну, я повернувся на підлогу і дайте його вниз. На колесах. Він згорнув трохи, я заготів. Потім, що закривається, фари.
Я оглянув, занурився з кута, коли я переглядав фільм і подряпин мій маленький пальчик! Тепер думають про те, чи має мозок або ні.
Я майже втратив її, дійсно. Поїдемо до природи, пити і їсти, і мій кома викрали в траву. Не відповідав на кріслі, а не повертає його назад. Ось так багато чортів! Кульки там, чіпси. Знайшли щось пізніше, це просто на девізі. Ніщо. Я поставив прапор Макдональда на її дах. Відвари тепер на траві з прапором яскраві - завжди видно.