Як перетворити життя в біль

Добрий ранок, шановні шинки.

Два роки тому я оселився бажанням змінити щось, вирішив перейти до Дворак для програмістів.
Я редизайнував клавіатуру, поставивши на eBay кілька стікерів. І...
р.

Перша пара місяців пекла. Тексти пісень, а це означає: Але тоді вірні історії повинні бути дивними.
Код повороту, який навчається на клавіатурному тренажері, swear. Коли прийшов до комбінації клавіш (SC) – ще більше одягу!
Для копіювання + паста потрібно два руки, тому що пальці не досягають. Крім того, не всі програми SC працювали правильно: десь з'явилися старі з QWERTY, а десь немає. English, Українська, Français...

Половина року пізніше, швидкість написання латинського алфавіту збільшена, але коли він прийшов, щоб писати латинські + кириличні + комбінації клавіш, потім mate почався.
І ключі на Нампаді не збіглися, тобто в Двораку одне місце, а в російській розкладі ще.
Р

Про ключі SC в Вім, як правило, німий, мені довелося відмовитися від нього ...

Натискаючи на інші чоловічі комп'ютери або будь-який інший пристрій, не налаштований для мене, як дитинство, коли я просто освоював клавіатуру, намагаючись потрапити в правильному ключі. Я хотів би, щоб люди знали, що я був програмістом.
У мене є інша клавіатура, тому це так важко. Але вони ще не розуміли, "Як ви не змогли набрати на клавіатурі?"

Ці дрібні варення були завершені, і дуже багато!
Я перемістив ключі до нупаду, SC в IDE і редактор - провів багато часу, але це не стало простіше. Частка левових програм все ще плутати і заважати роботу. Після перезавантаження ключів почали притулити трохи - можливо, тому що ноутбук від бюджетної серії.

Час пішов, він ніколи не отримав краще.
Поступово він позбавлявся від практично всіх комбінації клавіш і почав використовувати мишу частіше (!).

Останнім часом на клавіатурі... Ключові слова почали злипати разом і почали викликати ще більше дискомфорту.
Сьогодні терпіння остаточно прийшла до кінця, очищається клавіатурою, перевернув ключ і повернув макети до стандартного стану.

Я казав, що я був фольгою, що я втратив два роки життя з Двораком. Болить і болить.

Моя порада полягає в тому, що це не варто, не вірити людям, які вони набирають на суперзвуковій швидкості за допомогою макета Dvorak.

Джерело: habrahabr.ru/post/224753/