Шурік подруги

Наталія Селеснеєва в фільмі «Операція Y та інші пригоди Шурика»

Люсія Королєва (Лиляна Алешнікова)
"Діти випускника", 1961
Сім'я є осередком суспільного суспільства, а сімейна комедія є улюбленим радянським жанром. 16 років до чистоти «Для сімейних циркуляцій», Олександр Дем'яненко відігравав черговий непристойний син-в-право, який намагається зачарувати сувору матір-в-праву (і батько-в-в-одному одночасно). В якості партнера дуже молодий актор (він був тільки 23 роки в часі зйомок), призначений прекрасне Ліліана Альешнікова.

Галя Березка (Татина Конюхова)
Ще одна улюблена ділянка радянських сценаристів: чистий інтелект потрапляє в компанію звичайних хлопців і знаходить «робочу кістку» в самому. Шурик Дем'яненко має роль фінансового працівника, який знає, як підрахувати гроші і протирати кокулярах. До Сибірської будівельної ділянки він отримує, закохується в коханні з представницею інсталяційних установок Галія Березка і вирішує залишитися.
Тетяна Конюхова була не тільки шести років старшого партнера, в той час як вона вже стала досвідченою акторкою («Камер ..." - її вісімнадцятий фільм!). вона не схожа на сценарій, і в цілому, вона вважала, що в її "майже тридцять" вона вже грала в таких перкусійних робіт. Але її кандиденція підтримала сам Сергій Герасімов: і боги, як ви знаєте, не відмовляються.
По дорозі, на сцені, де герой Дем'яненко захистив честь Галі, актора, дійсно, дав великий гачок до Володимира Висоцького. Виявляється, що Олександр Сергійович практично професійно займається боксом. Нам дуже багато!

р.

Лайда (Наталія Селеснеєва)

«зірка» персонажа Олександра Дем'яненка присутні в усіх трьох романах, але тільки в другому з них, в «Одержис», Леонід Гайдай дав Шурік романтичний інтерес. «Добра дівчинка Лайда», розумна і красива була випалена режисером в польському журналі «Спільки». Три сотні дівчат слухали за цю роль, але Леонід Іович взяв 18-річний Наташа Селеснеєва. Багато способів, для особливої сміливості. «Ви повинні роздягатися. По дорозі, як твоїй фігурі? Я не думаю так... «Я така моя фігура не дуже?» – і Комсомол Наталія Селеснеєва відразу ж прокинув сарафани. Навіть цензури не чекали такого приголомшливого тиску - можливо, тому "червона сцена бікіні", досить еротичний, допускається залишатися в фільмі.

Ніна (Natalia Varley)

Не всі знають, що це продовження «Операції Y», хоча в політехнікі пройшли експертизу, а тут – філолог-фолклорист. І червона стрічка не характерна для радянської інтелігенції (не менше на екрані): якщо ви любите, одружитися! І не вистачає, що не є словом про «добру дівчину Lida», тому автори також пропонують ще одне! Цього разу – брюнетка Natasha Varley, «студент, Komsomol, athlete і просто краса. й
Пошук Ніни був ще важче, ніж пошук Lida: близько п'яти сотень дівчаток спробували за головну роль жінки.

Наташа допомогла тому, що в минулому вона була щільною ходьбою в цирку, не боїться висоти і було готово виконати безліч хитрощів самі. Крім того, Наталя приступила до висоти Олександра Дем'яненка: Наталя Селезнеєва була загартована, ніж її партнер, і оператори змушені працювати важко приховати його.

Р

Зінаїда Михайлівна (Наталія Селеснеєва)
«Іван Васильович змінює професію», 1973
Леонід Гаїді любить працювати з перевіреною командою - це не дивно, що Наталя Селеснеєва знову була прийнята до ролі дружини інженера-інтервентора Тимофєєва (також, до речі, Олександр-Суррик). Булгаковська гра однойменної назви була написана в 1935 році - можливо, тому в "актресі Зіночка" багато жіночих непманів (особливо з Еллочка, канібал в "12 стільціх" - вона була також дуже фривоно і була також заміжна інженером).
Гайдай вибрав Селезневу, незважаючи на те, що Булгаков мав зовсім інший тип: «І бояр з красою об'єктива, білою оксамитовою, рубаною губами, заспокійливими бровами, рясно в тілі» (за ІV стеження, звичайно). Ну, Наталя Селеснеєва була гордою своєю відмінною фігурою і не готова змінити її навіть заради акторського подяка.

Джерело: www.tele.ru